سلام، عذر می خوام
با توجه به اینکه خواهر من قبل از اجرای حکم سهمش را فروخته است، قاضی اجرا می گوید «هر چند متصرف جدید صاحب سند مشاعی است اما موقع اجرا، به مالک جدید خواهد گفت که طبق ماده 44 اجرای احکام شما باید دستور توقف حکم تحت عنوان ثالث را بگیرید وگرنه حکم را اجرا می کنیم» آیا این تفسیر صحیح است یا ممکن است مالک جدید ایراد قانونی بگیرد؟
ضمنا دادگاه بدوی تصرفات خواهر من بیش از سهمش را ثابت نکرد، دادگاه بدوی دعوی من را رد کرد و گفت چون سند مال زمین است و مربوط به مورد تصرف خوانده نیست و … نمی تواند خلع ید از قسمت مشخص ملک را صادر کند و دعوی بدوی رد شد.
دادگاه تجدیدنظر گفت چون شرکا در ملک مشاع توافق ندارند، ماده 43 قانون اجرای احکام مدنی قابلیت اجرا دارد و همه یعنی هم خواهان و هم خوانده کل ملک را تخلیه کنند اما رای صادر نکرد و پرونده را مجددا برای بررسی به دادگاه بدوی فرستاد که دادگاه بدوی هم مجددا نظر داد چون خواهان تقاضای خلع ید از همه ملک را نکرده، فقط خلع ید خوانده از کل مجموعه را صادر می کند و خوانده هم می تواند با طرح دادخواست خلع ید خواهان از کل ملک را تقاضا کند.
حالا نوبت اجرای خلع ید خوانده رسیده که ایشان ملک را قبل از اجرا فروخته و رفته است و مالک جدید عینا آمده در محل تصرف ایشان و سند مشاعی هم در دست دارد.
ممنون میشم اساتید محترم نظرات حقوقی خودشان را له یا علیه نظر قاضی اجرا عنوان کنند.
لینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=53365