با درود
با نظر داشت قسمت اخیر ماده 141 قانون آیین دادرسی مدنی، آثار هر یک از دعاوی متقابل و اصلی را باید به صورت موردی بررسی نمود که ممکن است جزیی و یا کلی باشد.
صدور حکم به نفع خواهان دعوای متقابل ملازمهای با صدور حکم به بی حقی یا رد عوای خواهان اصلی داشته و یا این تلازم نسبت به بخشی از خواسته وی باشد و بالعکس.
به عنوان مثال، اگر خواهان دعوای اصلی، مبادر به اقامه دعوای الزام به تنظیم سند رسمی انتقال ملک علیه خوانده نماید و در مقابل خوانده نیز مبادرت به طرح دعوای متقابل بطلان معامله کند، صدور حکم به نفع خواهان هر دعوی ملازمه با رد دعوای خواهان دیگر دارد.
بنابه مراتب، از آنجایی که در سئوال به خواستههای دعاوی اصلی و متقابل اشاره ای نگردید، نمی توان آثار صدور حکم به نفع خواهان دعوای تقابل را در دعوای اصلی تعیین کرد.
لینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=66508