با سلام
با توجه به مواد 309 و 351 قانون آیین دادرسی مدنی، تا زمانی که حکم دادگاه مورد تجدیدنظر قرار نگرفته باشد، اصلاح آن با دادگاه بدوی است والا با دادگاه تجدیدنظر است.
با لحاظ توضیحات بیان شده در سئوال به نظر می رسد، شما در زمان تقدیم دادخواست شماره 48046 را به عنوان پلاک ثبتی موضوع دعوی قید نمودید و از آنجایی که ملاک رسیدگی دادگاه زمان تقدیم دادخواست است، بنابراین دادگاه بر اساس پلاک ذکرشده در دادخواست به دعوی رسیدگی و مبادرت به صدور حکم نمود که صحیح بوده و سهم قلمی در آن رخ نداده تا اقدام به اصلاح آن نماید و به همین جهت دادگاه تجدیدنظر نیز در حکم اصلاحی ننموده است. در جلسه اول دادرسی این حق برای شما وجود داشت تا در اجرای ماده 98 قانون آیین دادرسی مدنی نسبت به اصلاح آن در دادخواست اقدام نمایید.
در صورتی که دادگاه تجدیدنظر اثباتاً یا نفیاً نسبت به درخواست اصلاح دادنامه اعلام نظری نکرده باشد، این امر تخلف انتظامی محسوب می شود.
به نظر می رسد که در مرحله اجرای، به جهت عدم انطباق پلاک ثبتی موضوع حکم با پلاک ثبتی در خارج، حکم قابلیت اجراء نداشته باشد و نیاز به اعمال ماده 27 قانون اجرای احکام مدنی باشد.
در صورتی که از محل اجرای ماده فوق مشکل حل نشود، باید نسبت به اصلاح قرارداد تنظیمی از جهت اصلاح پلاک ثبتی در آن اقدام و متعاقب آن مبادرت به طرح دعوی مورد نظر با پلاک ثبتی جدید شود.
[kkratings]لینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=72685