پاسخ به: جلوگیری از مزایده ملک مشاعی

آواتار حقوقی قضاوت آنلاینsalar
  • مشارکت‌کننده

ضمن تشکر و قدردانی ویژه از دقت عمل و تیزبینی در ارایه پاسخ به سوالات حقوقی

شما نور امید را در دل من روشن کردید تا به امید خدا و مشاوره با شما استاد برحق، بتوانم حقوق ضایع شده خودم را بدست آورم.

در آبان سال 98 حکم غیابی دستور فروش جهت اجرا به احکام و 1398/9/3 آپارتمان کارشناسی شد و من اعتراض به حذف کولر گازی از قیمت گذاری دادم و نهایتاً 10 روز بعد کارشناسی جدید برای تاریخ 1398/11/15 مزایده را تنها نفر شرکت کننده که مادر شریک من بود، برنده در مهلت قانونی فقط نصف مبلع کارشناسی را واریز کرده بود و نامه اجرای احکام به اداره ثبت را برای صدور سند گرفته ولی تا این ساعت، نه به من پولی پرداخته نه جواب اداره ثبت را آورده.

نامه ای به یکی از دفترخانه های اسناد رسمی برای انتقال به برنده مزایده داده اند که از نتیجه آن اجرای احکام هیچ خبری ندارد.

بعد از پیگیری من، دادورز اجرای احکام نامه محضر را یا اضافه کردن پاراف که به حامل برگه از اقدامات آن دفترخانه اجرای احکام را مطلع کنید.

در جواب محضر مرقوم شده که پس از وصول نامه اجرای احکام این محضر دو نامه برای پاسخ به استعلام به برنده مزایده داده که هنوز جواب دریافت نشده.

سوال من:

اول این که آیا این مزایده با توجه به زمان بر بودن صحیح است؟

دوم مبای تاریخ کارشناسی سوم سال گذشته سکه طلا زیر 5 میلیون بود الان 12میلیون. قیمت مورد مزایده دو برابر نیم شده و مشتری تمام پول را نقدی پرداخت می کنه. من با پول مزایده فقط می تونم همان خونه را رهن کنم.

آیا قانون در این موارد تورم قیمت ها تبصره ای دارد.

با تشکر از شما