با سلام و تشکر از ارائه راهنمایی ها
فعلاً دادخواست ابطال را با ادله:
1. عدم صلاحیت دادگاه محل بررسی دادخواست به دلیل احتمال جانبداری و صدور رای به نفع خواهان
2. عدم توجه قاضی در روند دادرسی به اعتراضات خوانده بصورت کاملاً محرز و عدم رعایت اصل “عدالت و بی طرفی” در روند دادرسی و بررسی صحت و سقم مدارک ارائه شده در دادگاه.
3. عدم درج هیچ یک از شروط خوانده برای احیاء قرارداد مسکوت مانده فی مابین خوانده و خواهان (معادن طبس) و تنظیم برگه صورتجلسه به نحو مبهم و غیر قابل برگشت و سرانجام تبدیل آن به یک قرارداد صوری یکجانبه و غیر منصفانه علیه خوانده و به نفع خواهان
4. دستکاری صورتجلسه تنظیم شده به گونه ای غیر حرفه ای و بلافاصله صدور گزارش اصلاحی غیر قابل اعتراض.
و تکیه بر بی منطق بودن سازش بر مبنای چنین توافقی ارائه کردم.
دستکاری صورتجلسه هم کاملاً مشهوده و اضافه شدن متن دستنویس بعد از متن تایپی (متن دست نویس فاقد هر گونه ادعا توافق یا تضامنی است ولی تو متن تایپی ادعا، صلح بدون پیش شرط! ضمانت و زمان و همه چی ریخته شده و با وجود لزوم فرصت دادن به طرفین جهت توافق بر سر قیمت، زمان تحویل و غیره که برای کالای وارداتی یک اصل بحساب میاد اونهم این روزها که دلار یک شبه 5 هزارتومان نوسان پیدا میکنه، یک روز بعد از جلسه بدوی قاضی اقدام به صدور رای خودش کرده_ رای زودتر از من رسید به تهران!)
در خصوص موضوع کیفری بله حق با شماست ولی فعلاً کاری نمی خام انجام بدم چون واقعا دردسره و خارج از وقت و حوصله است.
فقط با اشاره به این فضاحت رخ داده تو دادگاه بدوی امیدوارم که بتونم ابطال گزارش اصلاحی رو بگیرم.
چون قاضی وقتی فهمید که مدرک دستکاری شده نباید اصلاً جلسه رو ادامه می داد! نمی تونه هم بگه موضوع وارد نبوده چون تو خود گزارش اصلاحی اشاره به رقم درست کرده پس قبول بوده اعتراض بنده که رای رو بر اساس اون تنظیم کرده! ولی بدبختانه فقط همون رو شنیده و باقی شروط و اعتراض ها رو گوشش شنوا نبوده!
ولی سئوالی که دارم و مهمه الان اینه:
دادخواست رو دیروز دادم
خوانده رو معادن طبس نوشتیم و رای چون تو دادگاه طبس صادر شده خب طبیعتا تو همون دادگاه باید رسیدگی بشه (ظاهراً) حالا اگه بره زیر دست همون قاضی چی؟؟
دادخواست رو ردمی کنه قطعاً! مثل همه دادخواست هایی که تا بحال از طرف بنده رد کرده و حتی ازش سئوال کردم که چرا شروط منو رو تو رای ننوشتید؟ ! تو چشمم نگاه کرد و گفت من شروطی نشنیدم!
چنین شخصی تو اون دادگاه چطور میخاد دادخواست من رو بررسی کنه و رای به ابطال بده؟؟

لینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=73591