پاسخ به: ضوابط طرح پرسش حقوقی در انجمن های مشاوره حقوقی

آواتار حقوقی قضاوت آنلاینsaeed8446a
  • مشارکت‌کننده

سلام

ده سال قبل زن فاحشه ای به من اتهام تجاوز، تجاوز به عنف، زنا، دزدی، گروگان گیری زده، تو آگاهی سه روز زیر کتک و شکنجه بودم اعتراف کذب نکردم.

بعد از آگاهی که اعتراف نکردم به زندان منتقل شدم و سو سابقه برام ساخته شد، بیست روز زندان ،و با قرار وثیقه آزاد شدم،

کاملا بیرحمانه و ناحق، همه چیز ساختگی بود، جوری که آگاهی و دادگاه رو خریده بودن.

شاکی بعد از مدتی اعتراف به بی گناهی من کرد، کتبی و تحویل بازپرس قضایی شد، بازم دست بردار نبودن و اعتراف نامه اصلا رو پرونده نبود،

با و وجود اعتراف شاکی و اعتراف نکردن من، رضایت رو پرونده بود، در صورتی که اصلا و ابدا دنبال رضایت نبودم.

مدتی بعد احضارییه اومد، رفتم دادگاه، بازپرس گفت که فکر نکن شاکی رضایت داده کارت تمومه،حکم کیفری داری.!؟

دیگه بعد از اون هیچ خبری نشد، بعد از یک ماه وکیلی گرفتم، البته اسمش وکیل بود، بیشتر باج خور بود تا وکیل، بیست روز گذشت بهم گفت پرونده مختومه شده نمی تونم کاری کنم.

بعد از صحبتای بازپرس تا الان که ده سال گذشته خبری حکم کیفری نه دادگاه و نه هیچ چیز دیگه ای شد.

چرا پرونده دست قاضی نرفته که حکم نهایی بده،؟ چرا رضایت رو پرونده بود،؟ چرا بیگناهی من ثابت نشد؟ چرا اعتراف شاکی رو پرونده نبود ؟

پرونده من مخدومه شد و وکیل هم بهم گفت دیگه نمیتونم کاری کنم،

ببخشید قصد اهانت ندارم، آگاهی، دادگاه، وکیل همشون باج خورده بودن، ممنون، لطفا بگین من چکار کنم؟

من بعد از این همه مدت مشکل روحی دارم، عقده شده برام از همه چیز تنفر دارم.

وکیلی می خوام که پرونده برام باز کنه یا از نو تشکیل بدم که من بدبخت با این همه کتک، فحش خدا، قران، خواهر مادر خودم تو آگاهی و اعترف دروغ هم نکردم و اون زنی که که اعتراف کرده بود، پس چرا پرونده رو خوابوندن،

من تقاضای حق شرف دارم، من کارگر اداره برقم، مطمئن شم کارم صد در صد انجام میشه، از زیرسنگ هم حق وکیل جور می کنم حتی بعد از گرفتن حق شرف در صد بهش می دم.

راهی دارم یا باید پرونده جدید تشکیل بدم؟

بخاطر بی اعتمادی به وکیل های شهر خودم باید از شهر دیگه وکیل بگیرم.

لطفا اگه کسی هست که وکیلم بشه و از پسش بر بیاد اطلاع بده.

ممنون

امتیاز شما به مطلب

جستجوگر انجمن‌های مشاوره حقوقی