جناب جاودانی با تشکر مجدد از توضییح شما
در اینجا قاضی اجرای احکام از قاضی صادر کننده حکم اعسار استعلام نموده که به عنوان نظریه مشورتی در چگونگی اجرای حکم می باشد و من عین مطلب قاضی صادر کننده حکم اعسار را در متن ارسالی خودم در اینجا گذاشتم و قاضی صادر کننده حکم صراحتا بیان کرد
چون محکوم علیه از اجرای مفاد حکم خودداری کرده بنابراین طبق حکم وضعیت حکم اعسار وی حال می شود و باید تمام بدهی خود را یکجا برداخت نماید.
در اینجا معنای ” حال می شود” آیا تفسیری جز پرداخت کل بدهی با محاسبه تاخیر و تادیه آن تا زمان برداخت است؟
با توجه به این نظریه اما قاضی اجرای احکام از اجرای کامل مفاد حکم خودداری نمود و بدهی محکوم علیه را تا تاریخ حکم اعسار محاسبه و سبس دستور مختومه شدن برونده را صادر کرد و در مقابل اعتراض من گفت چون وکیل محکوم علیه طی لایجه ایی گفت به استناد ماده 522 قانون آیین دادرسی مدنی چون موکلش معسر هست لذا محاسبه تاخیر تادیه تا زمان پرداخت کل بدهی خلاف قانون هست و من پرونده رو مختومه کردم تو اگه اعتراض داری برو وکیل بگیر.
گفتم مگر اینجا دادگاه هست من برم وکیل بگیرم. من حکم دارم و انتظار دارم این حکم به استناد مفاد آن و نظریه مشورتی قاضی صادر کننده آن اجرایی شود.
آیا برای اعتراض به عدم اجرای مفاد حکم از سوی اجرا احکام مدنی باید به چی مرجعی رجوع کنم؟
مرسی از باسختون
لینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=75361