با تشکر از باسخ شما:
تا انجاییکه من از برونده رسیدگی اطلاع دارم اصولا قاضی دادگاه حتی به لایحه جلسه رسیدگی شاکی هم توجه نکرده صرفا به رای های صادره حکم ابطال توجه نموده و دفاعیات بی بایه اساس متشاکی عنها …حتی با توجه به نقض گرفتن برونده جهت دلایل اثباتی متشاکی عنهم که میبایست انان رفع و به بازبرسی اعاده میکرد انها را هم متشاکی عنهم تمرد جسته و قاضی برونده هم بدون دلایل اثباتی متشاکی عنهم در جرم برونده اقدام به رد کیفرخواست نموده است ..در این شکی نیست که قاضی مربوطه فقط میخواست متهم را تبریه کند و رای صادره یک رای دوبهلو بود
اما نکته سوم شما برایم گویا نبود منظور شما ” از اسناد مستند دادگاه” ایا منظور در همین برونده کیفری هست یا خیر؟
در مورد مروزمان باید ذکر کنم که بین حکم ابطال عملیات اجرایی تا شکایت حاضر دعواهای حقوقی نسبت به موضوع حکم ابطال بین طرفین جریان داشت لزوما میبایست برای اخذ ادله کافی جهت باطل کردن حکم ابطال شکایت کیفری مبنی بر جعل و استفاده از سند مجهول صورت می بذیرفت هر چند خود حکم ابطال هم یک حکم اشتباهی هست بسبت به اسناد عادی …قانوگذار برای این اسناد عادی قانون 218 یعنی قانون مکرر نیز دارد اما نه در دادگاه بدوی و نه در دادگاه تجدید نظر حقوقی اصولا توجهی به اعتراض من نشد
با توجه با اینکه فرمودید بدون ملاحظه حکم نمی توان نسبت به ان ارزیابی نمود من حکم صادره را براتان ارسال میکنم
بحث این هست تا زمانیکه مجرمان محکوم نشوند من چگونه میتونم ضررو زیان خود را مطالبه کنم و همینطور موفق به باطل کردن حکم ابطال عملیات اجرایی گردم؟
ایا اگر این رای با بی توجهی دادگاه تجدیدنظر مواجه گردد ایا میتوان به دیوان اعتراض نمود یا خیر؟ متشکرم