با سلام
اگر شخص غیر نظامی بدون مجوز قانونی مبادرت به پوشیدن لباس نظامی نماید، با توجه به ماده ۵۵۶ قانون مجازات اسلامی تعزیرات مرتکب جرم شده است.
اگر متهم صرفا اظهارات دروغین شفاهی بیان نموده ولی شما به وی اعتماد نموده و مبادرت به پرداخت وجوه نموده باشید، که فرض بازپرس بر این اساس بوده است، عمل انجام شده جرم کلاهبرداری نیست زیرا رکن مادی این جرم باید فعل مادی مثبت از نوع مانورهای متقلبانه باشد مانند این که کارتی مأمور نظامی را جعل کرده و به شما نشان داد که دلالت داشت وی شاغل در یک نهاد دولتی است یا تصاویر کارت های جعلی افرادی دیگری را نشان داد که برای آنان تهیه کرده بود و ….
قطع نظر از این که شما می توانید نسبت به قرار منع تعقیب بازپرس در دادگاه کیفری دو اعتراض کنید، به نظر می رسد می توانید به استناد ماده 2 قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری تحت عنوان جرم تحصیل مال از طریق نامشروع از متهم شکایت کرده و وی را تحت تعقیب جزایی قرار دهید.
همچنین شما می توانید به جهت دارای شدن بلاجهت نسبت به مطالبه مبالغ پرداخت شده به متهم در دادگاه حقوقی اقدام کنید.
به خاطر داشته باشید، اعلام نظر دقیق نسبت به موضوع و صحت و سقم قرار فوق نیازمند اطلاع بیشتر از جزئیات پرونده به ویژه اعمالی که متهم برای اغفال شما انجام داده می باشد، است.
لینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=76030