ضمن تشکر از ارائه توضیح
ولی با درستکاری مخالفم!!
اولاً طرف مقابلم کاملاً دزد تشریف داره و بی شرف! چون هر کسی بود جای شکایت علیه من حتماً از من ممنون می شد! چون اقلش این بود که با همت من 4 تا کانتینر برنج نجات پیدا کرد، چون ایشون درمانده شده بود و اگه من کانتینر ها رو به شمال هدایت نمی کردیم همون 50 تن برنج هم گیرش نمی اومد!
برای بعضی مردم نباید قدمی برداشت چون شما نمی دونید طرف چی تو سرشه و اگه گرفتار بشه ممکنه هوس کنه از جیب شما هم دزدی کنه!
ایشون اون موقع از در التماس وارد شده بود و توقع داشت من از جیب خودم براش برنج دیگه ای بخرم و بفرستم بلکه انشالله امام رضا بعدا عوض شو به من بده!!!! و کلی داستان سرایی دیگه!
حقیقتاً کارخونه برنج کوبی هم به خاطر خدا در مقابل هزینه ای ناچیزی 100 تن برنج رو دوباره سورت و بوجار کرد و فقط بخاطر حسن روابط ما قبول زحمت کرده بود!
ثانیاً: عموماً اینجور شکایت ها در دادگاههای محلی صورت می گیره و متاسفانه قضات شهرستانها (نه همشون البته!) رای جانبدارانه صادر میکنن!
داشتم موردی که بنده با حسن نیت دادگاه رفتم و عین واقعیت رو به قاضی اطلاع دادم و ایشون از در ریش سفیدی ورود کردن، فرمودن آقا شما قبول زحمت کنید برای راه افتادن کار اون شرکتی معدنی طرف حسابمون استعلام بگیرید اگر قیمت فلان جنس رو پذیرفتن براشون فاکتور کنید و بهشون بفروشید! کارشون راه بیوفته! من هم گفتم باشه من می پرسم به ایشون اطلاع میدم
صورتجلسه رو با: باز گذاشتن منم فکر کردم میخان قیمت و شرایط جدید رو بعد از استعلام قیمت من درج کنن تو همون صورتجلسه!
خارج شدن من از جلسه همانا و پرکردن صورتحلسه دستونیس با تعهدات سنگین همانا!!
استعلام من 10 روز جوابش باید میومد قاضی روز بعد از خروج من از دادگاه رای گزارش اصلاحی داده بود!! غیر قابل اعتراض و تضامنی!
در حالی بود که شرکت معدنی دست برده بود تو فاکتور قبلی من و جعل هم کرده بود! ولی قاضی کاری نداشت با این موضوع چون بنا بر این بود که کار همشهریشو راه بندازه!
پس اصلا حاضر نیستم با ابزار راستگویی و صداقت یکباره دیگر برای خودم و خانوادم دردسر درست کنم!
اولویت شماره 1 اینجوری که فهمیدم تو دادگاههای این مملکت باید نجات خودت باشه و اگر راهی داشت و کمکی خواستی در حق کسی بکنی بدون تعهد و در حد راه اندازی !!