پاسخ به: تأثیر اثبات تخلف قاضی در پرونده دادرسی

آواتار حقوقی قضاوت آنلاینbehdad13
  • مشارکت‌کننده

ممنون از حوصله ای که بخرج میدین

چشم بنده رعایت موضوع میکنم و واقعا معذرت میخوام بابت عدم رعایت ضوابط طرح پرسش

در خصوص این بخش از پاسخ شما مطمئناً مشکل از توضیحات بندس که نمیتونم منظورمو برسونم

” با توحه به حکم قانونی بیان شده، متأسفانه متوجه محدودیت بیان شده در خصوص ثبت امضاء الکترونیک و … نشدم. همچنین اعلام نظر نسبت به وکالت نامه تنظیمی مادر طفل و وکیل ایشان که آیا خارج از حق فوق بوده یا خیر، امر موضوعی است که نیازمند ملاحظه سند، بررسی و اعلام نظر است.”

موضوع رو ابتدا از حصر حضانت آزاد کنم بهتر متوجه میشین.

طفل صغیر به دست شخص ثالث در سامانه ثنا ثبت نام شده. شخص ثالث شماره همراه خودش رو برای دریافت پیامک سامانه ارائه داده. وکالت نامه الکترونیک توسط وکیل جهت وکالت برای طفل تنظیم شده، کد ارسالی برای امضای الکترونیک وکالتنامه به شماره همراه شخص ثالث آمده و در اختیار وکیل قرار داده.

وکیل با وکالت اخذ شده اقداماتی مثل تنظیم استشهادیه به وکالت از طفل، ابطال و دریافت مجدد کارت حساب بانکی طفل، تنظیم قرارداد مربوط به اموال غیر منقولی که طفل مالک مشاع آن هستش و …

شخص ثالث گفته شده همان مادر طفل هستش.

آیا نظر به ماده 6 حمایت خانواده که مادر طفل حق مطالبه نفقه اولاد رو داره، بدون اینکه ادعای ضرورت (حضانت) مشخص بشه؟

اگه جواب مثبت هست، می تونه طفل رو به بهانه ارائه دادخواست مطالبه نفقه از جانب مادر، در سامانه ثنا ثبت نام کنه؟

جواب این سوال رو بفرمایین من مابقیشو که مربوط به معامله فضولی یا خیانت در امانت و یا سو استفاده از ضعف نفس میشه رو در تاپیک مربوطه میپرسم. چون هر شکایتی می کنم مادر به استناد این ماده تبرئه میشه و  وکیل به استناد قوانین امضای وکالت الکترونیک تبرئه میشه برای همین کار بجایی نمیرسه

یک دنیا از لطفتون ممنونم.