با عرض سلام و آرزوی سلامتی برای شما
در حقیقت داستان به این شکل است که، بنده ملکی دارم که از ابتدا بنام بنده با سند شش دانگ رسمی است، از سال 62 برادران و خواهران در آن با هم بودیم متاسفانه کنار نمی اومدند و هر روز با خانواده ام درگیر بودند تا که به ستوه آمدم و گفتم می فروشم به شما اقارب هستید چه کار کنم، لذا (سال 95) با مادرم رفتیم به بنگاه قولنامه کردیم به 400 میلیون و بنگاهی نوشت.
به مادرم گفتم حالا وقت پوله، گفت ندارم بریم خانه. آمدیم خانه همه برادران و خواهرام بودند باز هم پولی در کار نبود گفتند چند روز دیگر. در حقیقت دنبال این بودند تا من ولکن این ملک بشم.
گفتم چون در قولنامه پول نوشته، باید اقاله کنیم. همانجا با حضور همه اقاله را پشت قولنامه نوشتم و مادرم بعنوان خریدار و دو برادرم بعنوان شاهد امضا و انگشت کردند ، بالاخره پول ندادند تا اینکه مجبور شدم خلع ید بگیرم.
دادرس پرونده گفت پول گرفتی، گفتم نه به همان کیفیتی که داده پس گرفته ، ایشان حکم به نفع من صادر نمودند و مادر و برادران در خلع ید هیچگونه اعتراضی به قولنامه اقاله و یا اینکه پول داده ایم نکردن، خلع ید به نفع بنده اجرا شد.
چندین ماه بعد مادرم طی دادخواست با خواسته مطالبه وجه مدعی گردید که 400 میلیون پول بمن داده. همان دادرس بمن گفت 400 میلیون گرفتی ثابت کن پس دادی، گفتم حاج آقا البینه علی المدعی ایشان ادعا کرده اند، من ثابت کنم پس داده ام ، بعدشم این پرونده که در امتداد خلع ید هست و اونجا هیچ پولی را مدعی نبودند و حکم خلع ید هم به نفع بنده بود مگه میشه من هم پول گرفته باشم هم خلع ید به نفع بنده باشد.
متاسفانه ایشان از سر نمی دانم لجاجت بود یا هر چیز دیگری نهایتا حکم به پرداخت 400 میلیون پولی که وجود خارجی نداشت و مادرم نه رسید بانکی داشت نه شهادتنامه ای که ثابت کند پولداده ، صادر نمود و قطعی هم شد. این یعنی اعتبار امر مختوم رو بخاطر سن پایینش یا نمی دانست یا لجاجت محض بود.
حالا من مانده م و اجرای حکم، تازه نمیدانم اگر به نرخ روز حساب کن به معنای حقیقی کلمه بخاک سیاه خواهم نشست و از مالکیت مستقیم به مستاجری خواهم رفت.
حالا مدیران محترم و بزرگوار، اکنون بعد این داستان نظر مبارکتان چیست؟
این را هم اضافه کنم که ایشان سند رسمی بنده و اقاله قرارداد و مدارک معتبر بنده را به استهزاء می گرفتند و می فرمودند درسی بهت بدم که تا روزی که زنده باشی یادت نره.
با تشکر منتظر نظر مبارکتان هستم.
خداوند متعال خیرتان دهد.
لینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=85306