برچسب ها: آثار حکم یک دعوی در دعوای دیگر, ارتباط کامل دو دعوی, دعاوی طاری, ماده 141 قانون آیین دادرسی مدنی
- این موضوع 1 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در ۱۳:۰۲در۱۳۹۹/۰۲/۰۱ بدست
علیرضا مرادی بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
۱۳۹۹/۰۱/۲۷ در ۱۹:۲۱ #66279
با سلام و احترام
در صورتی که دادگاه دعوای تقابل را بپذیرد و رای له خواهان این دعوا صادر کند، آیا لزوما باید حکم به بی حقی خوانده دعوی تقابل (خواهان دعوی اصلی) صادر نماید یا این که این دو هیچ ملازمه ای با هم نداشته و می تواند هم در خصوص دعوای تقابل رای له صادر نماید و از آن طرف هم، نسبت به دعوای اصلی رای له خواهان دعوی اصلی صادر کند؟ممنون
امتیاز شما به مطلبلینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=66279
جستجوگر انجمنهای مشاوره حقوقی -
۱۳۹۹/۰۲/۰۱ در ۱۳:۰۲ #66508
با درود
با نظر داشت قسمت اخیر ماده 141 قانون آیین دادرسی مدنی، آثار هر یک از دعاوی متقابل و اصلی را باید به صورت موردی بررسی نمود که ممکن است جزیی و یا کلی باشد.
صدور حکم به نفع خواهان دعوای متقابل ملازمهای با صدور حکم به بی حقی یا رد عوای خواهان اصلی داشته و یا این تلازم نسبت به بخشی از خواسته وی باشد و بالعکس.
به عنوان مثال، اگر خواهان دعوای اصلی، مبادر به اقامه دعوای الزام به تنظیم سند رسمی انتقال ملک علیه خوانده نماید و در مقابل خوانده نیز مبادرت به طرح دعوای متقابل بطلان معامله کند، صدور حکم به نفع خواهان هر دعوی ملازمه با رد دعوای خواهان دیگر دارد.
بنابه مراتب، از آنجایی که در سئوال به خواستههای دعاوی اصلی و متقابل اشاره ای نگردید، نمی توان آثار صدور حکم به نفع خواهان دعوای تقابل را در دعوای اصلی تعیین کرد.
امتیاز شما به مطلبلینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=66279
جستجوگر انجمنهای مشاوره حقوقی
-
-
نویسندهنوشتهها
- برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.