ابطال تعهد نامه عدم اشتغال به شغل سازمانی

نمایش 3 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      آواتار حقوقی قضاوت آنلاینali42651
      • مشارکت‌کننده

باسمه تعالی

عرض سلام و ادب

وقت بخیر و خدا قوت

من سلطانی دارای معلولیت جسمی و حرکتی (ویلچری)، کارمند رسمی دولت هستم.

اینجانب پس از اتمام تحصیلات کارشناسی خود، سال ۹۷ درخواستی مبنی بر تغییر پست سازمانی، امور دفتری به کارشناس رایانه داشتم.

با اینکه ردیف خالی در چارت سازمانی وجود داشت و تمام شرایط احراز آن را داشتم، با مخالفت های فراوان، یک نفر از مسوولین اداره که از همان ابتدا به صراحت گفته بود، نمی گذارد این کار انجام شود، روبرو شدم.

خلاصه این که ۷ ماه تلاش کردم تا از طریق وزارتخانه یک ردیف به نام اینجانب ایجاد و ثبت کردید. در این مدت با تلاش هایی که این یک نفر کرده بود که کار من انجام نشود و خیالش راحت بود که نمی شود، وقتی متوجه آن شد، مجدداً از طریق مسوولین دیگر این موضوع به دستگاه مرکزی کان‌لم‌یکن اعلام شد، چون که انجام این کار پس از درخواست خود اداره و موافقت نامه وزارتخانه و به نام اینجانب بود، دیدن که نمی شود بیشتر از این مانع انجام آن شوند، مرا مجبور به دادن تعهد محضری که پس از دریافت پست مورد نظر، درخواست انجام کار در رشته و پست جدید را نداشته باشم، کردند.

بعد آن مجدداً موافقت نامه خود را به دستگاه مرکزی اعلام نمودند و پست سازمانی کارشناس رایانه به اینجانب داده شد. لذا پس از گذشت این مدت، بنده در واحد نقلیه خدمت می کردم.

بنا به دلایلی که بعد از این موضوع خدمتتان خواهم گفت، مدت ۴ ماه مسوولیت واحد فوق را از من گرفتند و من فقط می رفتم اداره می نشستم و کاری انجام نمی دادم و پایان وقت اداری به خانه برمی گشتم.

بنده خیلی سختی کشیدم تا به این پست برسم. لذا درصورت امکان بزرگواری فرمایید اعلام کنید که آیا اینجانب می توانم از طریق دیوان عدالت اداری تعهدنامه را باطل و در پست خود مشغول به خدمت شوم و به حق خودم برسم؟

قبلاً از حسن توجه و عنایت شما کمال تشکر را دارم.

امتیاز شما به مطلب

جستجوگر انجمن‌های مشاوره حقوقی
        ترازوی عدالتکیانوش جاودانی
        • مدیر انجمن

با سلام

ابطال تعهد نامه ارتباطی به صلاحیت، حدود اختیارات و وظایف دیوان عدالت اداری به شرح ماده 10 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب ۱۳۹۲ مصوب مجمع تشخیص مصلحت نظام ندارد.

برای ابطال تعهد نامه موضوع سئوال تنها می توان به شرایط عمومی ایقاع از جمله فقدان اراده انشایی، اکراه مادی، تنظیم آن در اثر ارتکاب جرم و غیره استناد کرد.

در صورت وجود شرایط بیان شده به همراه دلایل اثبات آن، می توانید در دادگاه حقوقی محل با تقدیم دادخواست و طرح دعوای حقوقی ابطال تعهد نامه نسبت به آن اقدام نمایید.

امتیاز شما به مطلب

آواتار حقوقی قضاوت آنلاینali42651
          • مشارکت‌کننده

با سلام

ضمن تشکر از پاسخگویی

بزرگوار محترم

لازم بذکر است، مسوولین اداره دادگستری در شهرستان ما با سایر مسوولین دیگر به دلیل مبادله کاری، موجب می گردد در برخی موارد حق مظلوم ضایع گردد. لذا در صورت امکان نظریه ارجمندتان را عنایت فرمایید.

سپاسگزارم.

امتیاز شما به مطلب

ترازوی عدالتکیانوش جاودانی
            • مدیر انجمن

با سلام

نظر به این که بنده دیدگاه حقوقی خود را در قالب پاسخ قبل بطور کامل بیان نمودم، متوجه درخواست اخیر در بیان نظریه نشدم!

امتیاز شما به مطلب

نمایش 3 پاسخ رشته ها
          • برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.