برچسب ها: آزادی متهم, تقاضای آزادی وثیقه, تقسیم ترکه متوفی, دستگیری متهم, رفع مسئولیت وثیقه گذار, شرایط آزادی وثیقه, قرار قبولی وثیقه, قرار وثیقه, ماده 228 قانون آیین دادرسی کیفری, ماده 310 قانون آیین دادرسی کیفری, ماده 313 قانون آیین دادرسی کیفری
- این موضوع 1 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در ۱۱:۱۰در۱۳۹۹/۰۶/۱۷ بدست
علیرضا مرادی بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
۱۳۹۹/۰۶/۱۷ در ۱۰:۲۳ #74267
سلام
آقایی با گذاشتن وثیقه، با وجود شش پرونده همزمان با موضوع ضرب و جرح با چاقو از بازداشت آزاد شده و در همین مدت که با قرار وثیقه آزاد شده، مجدد اقدام به زد و خورد کرده است.
تکلیف این آقا چیه؟
چیکار کنیم تا مجدد سریع تر دستگیر شه؟
امتیاز شما به مطلبلینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=74267
جستجوگر انجمنهای مشاوره حقوقی -
۱۳۹۹/۰۶/۱۷ در ۱۱:۱۰ #74272
با درود
در بادی امر، ارتکاب جرم جدید اثری در قرار وثیقه قبلی و یا قبولی آن ندارد و وثیقه گذار مکلف است هر زمان که مقام قضایی پرونده به حضور متهم نیاز داشت، وی را حاضر نماید والا تحت شرایطی ممکن است دستور ضبط وثیقه درخواست شود.
برای دستگیری متهم، شاکی جدید با ذکر پرونده قبلی متهم، شکایت تنطیم و مطابق مقررات تقدیم مقام قضایی نماید . متهم مطابق مقررات احضار و در صورت عدم حضور جلب خواهدشد.
در صورت دستگیری متهم، اگر پرونده در مرحله دادسرا باشد، به حکم مواد 310 و 313 قانون آیین دادرسی کیفری باید به اتهام جدید نیز به صورت توأمان با پرونده قبلی وی رسیدگی می شود. در این صورت به احتمال زیاد، مقام قضایی مبلغ قرار وثیقه قبلی متهم را تشدید خواهد کرد. در این زمان و نیز به مجرد دستگیری متهم، می توانید با استناد به ماده 228 قانون مزبور نزد مقام قضایی رفته و به جهت حاضر شدن متهم نزد این مقام، درخواست رفع مسئولیت خود و آزادی وثیقه را نمایید.
در ارتباط با موضوع فوق تاپیک های:
عدم همکاری متهم برای آزاد سازی سند
را مطالعه نمایید.
امتیاز شما به مطلبلینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=74267
جستجوگر انجمنهای مشاوره حقوقی
-
-
نویسندهنوشتهها
- برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.