برچسب ها: اجازه ازدواج از دادگاه, اجازه ازدواج پدر, اجازه پدر برای ازدواج, اجازه جد پدری برای ازدواج, از بین رفتن پرده بکارت, ازدواج با همسر دلخواه, ازدواج دختر غیر باکره, ماده 1043 قانون مدنی, مخالفت پدر با ازدواج دختر
- این موضوع 1 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 22:01در2019/12/14 بدست
علیرضا مرادی بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
2019/12/07 در 21:11 #52244
سلام وقت شما بخیر
بنده یک دختر ۲۷ ساله هستم که به قصد ازدواج، قرار هست منزل رو بدون اطلاع ترک کنم.
البته چند وقت پیش متوجه شدم سال قبل بکارتم رو از طریق یک وسیله برای درمان بیماری زنانه از دست دادم (که اشتباه داروخونه بود و نباید برای من مجرد، اون مدل دارو رو میداد)
از چند وکیل و سایت دیدم که طبق قانون دختری که بکارتش رو به هر دلیلی از، دست داده باشه بدون اذن پدر میتونه ازدواج کنه
از طرفی پدرو مادر بنده با ازدواج مخالفن، البته اعتراف نمیکنن به این مسئله
اما خب بنده و خواهرانم رو داخل خونه حبس کردن ما هیچ گونه آزادی به جز مراجعه به پزشک رو نداریم?
نه تفریحی نه کلاسی نه زیارتی حتی مهمونی هم فقط سالی یک بار …..علاوه بر حبس در منزل که هیچ کس ما رو نمیبینه ،به خاطر شغل پدرم مجبور هستیم که توی یه خونه فوق العاده کوچیک تک اتاق زندگی کنیم، از اونجایی که هیچ پولی هم برای جهیزیه و یه خونه خوب واسه خواستگاری ندارن
همین باعث شده خواستگارهایی رو که حتی کارمندهای اداره معرفی میکنن به بهانه هایی مثل مسافت دور و کم مویی و لاغری و بلند قدی خواستگار رد کنه ….خواهرای من ۳۵ به بالا هستن و هنوز مجردن..حالا بنده قصد دارم با آقا پسری ازدواج کنم که از خودم یکسال بزرگتره ، سالمه ، مذهبیه ، کارمنده و خانواده اون هم در جریان این ازدواج هستن
چون ایشون قبلا ازدواج کرده و کمتر از یک سال زندگی مشترک همسرشون رو طلاق دادن( که دلایلشون هم البته موجه بود ) ایشون هنوز هم درگیر مهریه ها هستن و طلاق ثبت نشده و حکم ازدواج مجدد گرفتن …
بنده هم شرط کردم در صورت برگشت همسر اول ، حق طلاق با من باشه البته از،یه وکیل پرسیدم و اینطوری قرار شد پیش برم این پاسخشون هست?( شما با علم به وجود داشتن همسر به عقد ایشان در می آیید لذا شرط مذکور شرط باطلی ست. لذا بهترین راهکار شما اخذ تنفیذ وکالت در طلاق با حق تووکیل بغیر است که در دفتر اسناد رسمی از زوج مذکور دریافت نمایید و این مستلزم اینست که هیچگونه شرطی در آن ذکر نشود،اما بصورت شفاعهی و اخلاقا این تعهد را به زوج بدهید که فقط زمانی از آن استفاده خواهید کرد که همسر ایشان به زندگی با ایشان اقدام نماید )خانواده ایشون مخالفتی ندارن که بنده بدون حمایت خانواده ام باشم
چون مخالفت پدرم رو میدوننحالا با توجه به شرایط بنده
اگر من منزل رو ترک کنم ؟ پدرم میتونه بره کلانتری یا دادگاه که تعقیب بشم و نزارن عقد کنم؟؟
چون قبلش هم من باید برم به پزشکی قانونی و برای،محضر عدم گواهی بکارت بگیرم ، و آزمایش های قبل عقد رو انجام بدم ….
میترسم طی این بازه زمانی به پلیس خبر بدن و نزارن عقد کنیم
البته قرار هست محضر شهر دیگه ای باشهچیکار کنم نتونن شکایت کنن؟؟ یا نتونن از،طریق پلیس پیدام کنن و مانع عقدم بشن؟
[kkratings]
یا اینکه نتونن فردا به این اقاپسر اتهام آدم ربایی بزنن؟؟
بنده با ۲۷ سال سن اجازه استقلال زندگیمو ندارم ؟؟ یعنی هیچ راهی نیست که کمکم کنید؟لینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=52244
جستجوگر انجمنهای مشاوره حقوقی تبلیغ متنی: بهترین وکیل مشاوره حقوقی رایگان آنلاین در موسسه تهران وکیل -
2019/12/14 در 22:01 #52424
با درود
ضمن ابراز تآسف از شرایط زندگی توصیف شده در سئوال، پاسخ به شرح زیر بیان می گردد:
اول- در مورد اثر زایل شدن پرده بکارت به موجب عملی غیر از دخول ناشی از ازدواج (اعم از مشروع و غیر مشروع) در سقوط اذن پدر و جد پدری، دو نظر وجود دارد:
الف- برخی عقیده دارند که، با توجه به فلسفه ضرورت اجازه پدر و جد پدری که معلول باکره بودن دختر است، با لحاظ ماده 1043 (اصلاحی 1370/8/14) قانون مدنی و رأی وحدت رویه ردیف 62/62 به شماره 1 مورخ 29/1/1363 هیأت عمومی دیوان عالی کشور و با عنایت به این که اجازه پدر یا جد پدری برای ازدواج دختر باکره اعم از این که از نوع اول باشد یا دوم، شرط صحت عقد ازدواج نبوده بلکه شرط کمال آن است که به همین جهت فقدان آن را موجب عدم نفوذ عقد می دانند؛ زایل شدن بکارت به هر دلیلی حتی اگر در اثر آمیزش جنسی هم نباشد مانند عمل پریدن، عملیات ورزشی، عمل جراحی و غیره، باز هم موجب سقوط اذن پدر و جد پدری است.
ب- عده ای نظر بر آن است که؛
اولاً- اصلاح ماده 1043 قانون مدنی در سال های 1361 و 1370 از «نکاح دختری که هنوز شوهر نکرده» به «نکاح دختر باکره» تأثیری در بقا اذن پدر در صورت زایل شدن بکارت دختر در اثر عملی غیر از آمیزش جنسی، ندارد.
ثانیاً- رأی وحدت رویه شماره یک سال 1363 تنها ناظر به زایل شده بکارت در اثر دخول ناشی از ازدواج اعم از مشروع و غیر مشروع است نه غیر آن، زیرا شأن نزول این رأی برای حل اختلاف در مراجع قضایی در بقاء یا عدم بقای اذن پدر در اجازه ازدواج دختری که بکارت خود را در اثر رابطه نامشروع از دست داده، است.
بنابراین، اگر بکارت به موجب عملی غیر از آمیزش جنسی از بین برود، همچنان دختر برای ازدواج نیاز به اذن پدر دارد.
دوم- امکان طرح شکایت کیفری آدم ربایی موضوع ماده 621 قانون مجازت اسلامی تعزیرات از ناحیه پدرتان علیه همسر آینده شما وجود دارد ولی از آنجایی که اثبات آن نیازمند تحقق ارکان و شرایط خاص است، در صورت عدم ارائه دلایل، در نهایت منتج به منع تعقیب خواهد شد ولی طرح آن می تواند موجب بروز مشکلاتی در مسیر ازدواج شما شود.
سوم- پیشنهاد آن است که از طریق افرادی که سخنان آنان روی پدرتان نافذ و تأثیر گذار است، اقدام به جلب رضایت وی برای ازدواج نمایید، به ویژه آن که، اصولاً دفاتر ازدواج در هنگام ازدواج، حسب مورد حضور پدر یا جد پدری را برای ازدواج اول لازم می دانند مگر این که دختر قبلاً نسبت به اخذ اجازه ازدواج با همسر دلخواه خود از دادگاه اقدام کرده باشد.
[kkratings]لینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=52244
جستجوگر انجمنهای مشاوره حقوقی تبلیغ متنی: بهترین وکیل مشاوره حقوقی رایگان آنلاین در موسسه تهران وکیل
-
-
نویسندهنوشتهها
- برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.