اقرارنامه جایگزین بیع نامه

نمایش 1 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      آواتار حقوقی قضاوت آنلاینmostafabeik
      • مشارکت‌کننده

با سلام

بنده در سال ۸۳ ملکی رو به نام آقای ایکس سند زده ام حالا بعد از ۱۵سال، وراث مدعی هستند که می بایست ملک را باید به نام پدر ما زده می شد.

البته آقا ایکس خریدار خود یکی از وراث محسوب می شود.

متاسفانه بتده در اثر فشار روحی و روانی خانوادگی خودم اقرارنامه ای را امضاء کردم مبنی بر این که من ملک مذکود را قبلاً به پدر خانواده فروخته ام و چون ۱۵سال از این واقع می گذره، اسم کوچک آقا ایکس را در خاطر نداشتم و به آن در اقرار نامه اسم پدر ذکر شده و من ندانسته امضا کردم و حالا وراث ۶ نفر به اضافه‌ خواهر هستند که ۳ تا از وراث از بنده و ۳ برادر و یک خواهر شکایت کردن.

خواستم محبت بفرمایید که من باید چکار کنم.

ممنون میشم راهنمای فرمایید.

ترازوی عدالتکیانوش جاودانی
        • مدیر انجمن

با سلام

در صورتی که میان شما و آقای ایکس مبایع نامه تنظیم شده و متعاقباً سند رسمی ملک به نام وی صادر گردیده باشد، صرف اقرارنامه عادی فی نفسه نمی تواند موجب بی اعتباری این سند شود مگر این که حکم قطعی بطلان آن صادر شده باشد. همچنین تا زمانی که سند رسمی فوق از اعتبار ساقط نشده، نمی توان همان ملک را به شخص یا اشخاص دیگر منتقل کرد.

در صورتی که مبایع نامه ای فی مابین تنظیم نشده باشد، با جمع شرایطی اقرارنامه می تواند مبنای خرید و فروش باشد مگر این که، به طرق قانونی حکم بطلان آن صادر شود.

ضمنا با توجه به این که در سئوال مشخص نیست که شکایت وراث علیه شما چیست، در این خصوص نمی توان اعلام نظر کرد.

نمایش 1 پاسخ رشته ها
      • برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.