برچسب ها: اقرار به ابراء, برائت ذمه زوج, سند ابراء مهریه, سند رسمی ابراء, سند عادی ابراء, فرم ابراء مهریه, ماده 289 قانون مدنی, ماده 290 قانون مدنی, مهریه زوجه, هبه
- این موضوع 3 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در ۱۹:۲۲در۱۳۹۹/۰۹/۱۸ بدست سیروس کبیری بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
۱۳۹۹/۰۷/۰۸ در ۱۴:۱۲ #74799
سلام، وقتتون بخیر
من یک سوالی برام پیش اومده.
من الان می خوام عقد کنم، خانواده دختر مهریه بالا میخوان، ولی خود دختر به من گفته که به من یه نامه با دست خط خودش و انگشت می کنه که من مهریتو می بخشم.
الان توی نامه باید نکات خاصی نوشته بشه، مثلاً این نامه به خودی خود محکم هست؟
سرکار خانم …… فرزند …… به شماره شناسنامه ……… و کد ملی ………… و به آدرس سکونت …………………….. زوجه سند نکاحیه شماره ………. به موجب این سند اقرار نمودند، تمامی مهریه مندرج در سند نکاحیه فوق الذکر را به همسر خود جناب آقای …….. فرزند ………. به شماره شناسنامه …… و کد ملی …………. ابرا نموده و ذمه زوج درخصوص پرداخت مهریه به زوجه بری گردیده و زوجه در این خصوص حق هیچگونه مطالبه ای را نخواهد داشت.
ضمناً زوجه حق هرگونه ادعا و اعتراض احتمالی را از خود سلب و ساقط نمود.
-
۱۳۹۹/۰۷/۰۹ در ۰۸:۵۵ #74814
با سلام
1- متأسفانه نه تنها نسبت به ماهیت حقوقی بخشش مهریه بلکه راجع به بخشش مهریه همراه با اسقاط حق رجوع به آن نیز اختلاف نظر قضایی وجود دارد. مطالعه آرای قضایی زیر مؤید آن است.
-
۱۳۹۹/۰۹/۱۸ در ۱۲:۲۶ #78967
با سلام
من برای تنظیم سند ابرا مهریه به دفترخانه مراجعه کردم و این سند را برای بنده تنظیم کرده اند که در انتها آورده ام.
سند اقرارنامه غیرمالی
اینجانب … با مشخصات مذکور همسر قانونی آقای … با مشخصات مذکور، برابر سند ازدواج … اقرار و اعتراف صریح و شرعی و قانونی می نمایم بدینوسیله ذمه زوج را از بابت قسمتی از مهریه که عبارت است از … را ابرا نمودم و دیگر هیچگونه حق و ادعایی و طلبی ندارم و ذمه زوج از این بابت و شرط مزبور بری گردیده است و چنانچه بعدها در این مورد ادعایی نمایم، باطل و از درجه اعتبار ساقط است. با توضیح به اینکه سایر اقلام به قوت خود باقی است.این مورد که نوشتید این سند اقرار به ابراء است و باید یک سند دیگر هم برای ابراء تنظیم شود، منظورتون چیه؟
همه دفترخانه ها فقط همین یک سند را تنظیم می کنند، آیا این سند اعتبار ندارد؟ یا باید تغییر کند؟
لطفا اگر اصلاحی در متن نیاز است بفرمایید.
-
۱۳۹۹/۰۹/۱۸ در ۱۹:۲۲ #78974
با سلام
1- از توضیح اولیه شما چنین بر آمد که متن ابراء در سند عادی نوشته شد که پیشنهاد گردید هر گونه متنی در این خصوص در سند رسمی تنظیمی در یکی از دفاترخانه ها صورت گیرد.
-
-
نویسندهنوشتهها
- برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.