برچسب ها: رجوع از هبه, طلاق عسر و حرج, ماده 1128 قانون مدنی, ماده 647 قانون مجازات اسلامی تعزیرات, ماده 803 قانون مدنی
- این موضوع 2 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در ۱۰:۰۷در۱۳۹۹/۱۰/۱۶ بدست
مدیر بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
۱۳۹۹/۰۵/۲۳ در ۲۰:۴۳ #73916
با سلام
من و همسرم از سال 86 و با موافقت پدرم تو یه آپارتمان که با سند عادی خریده بود، ساکن شدیم.
بدون هیچ قرارداد و هیچ معوضی، پدر من سال 91 با سند عادی تو محضر و به شرط (تفاهم و سازش) رایگان بنام زد.
همسرم در اجرای احکام دادگاه خانواده و برای اینکه وکالت نامه سه دانگ خودشو که هنوز پیش پدر من بود، محکم کنه و بیم داشت که بخاطر اختلاف با من پدرم وکالت شو باطل کنه، از پرونده مطالبه مهریه خودش رضایت داد و کتبا اقرار کرد سه دانگ آپارتمان بابت مهریه از شوهرم گرفتم و سند انتقال شده و در ید من هست همراه با چند سکه ای که قبلاً رسید شده از بقیه سکه ها اعلام گذشت می کنم
و در سال 97 مالک اصلی که سه دست قبل مالک بوده را پیدا کرده و با بیع نامه صوری سه دانگ را از مالک اول می خره و بعد سند رسمی و صدور سند تک برگ سه دانگی….و با پشتوانه سند مالکیت اختلاف را علنی می کنه و طلاق را با ادعای بذل مهریه و عسر و حرج، بدلیل عدم پرداخت نفقه در دادگاه بدوی غیابی می گیره و تجدید نظر هم عیناً تایید میکنه.
الانم که پدرم استرداد هبه را مطرح کرده از من برای الزام به تنظیم سند سه دانگ بابت مهریه و از پدرم اثبات مالکیت سه دانگ را مطرح کرده
به نظر شما تدلیس در طلاق اتفاق افتاده و می تونم متقابل دادخواست ابطال سند با استناد به سند معارض و استرداد هبه به استناد اظهارنامه رجوع از هبه و استناد به احکام بدوی و تجدیدنطر مبنی بر اقرار به بذل مهریه قابل استماع هست؟
امتیاز شما به مطلبلینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=73916
جستجوگر انجمنهای مشاوره حقوقی -
۱۳۹۹/۰۵/۲۳ در ۲۱:۱۲ #73925
با سلام
قطع نظر از این که در دفاتر اسناد رسمی (محضر) سند عادی نقل و انتقال تنظیم نمی شه، متأسفانه شما سئوالات متعدد با موضوعات مختلف را در یک تاپیک مطرح کردید که بر خلاف «بند 9 ضوابط طرح پرسش حقوقی در انجمن های مشاوره حقوقی» می باشد؟!
برای «تدلیس در ازدواج» ضمانت اجرای حقوقی در ماده 1128 قانون مدنی و ضمانت اجرای کیفری در ماده 674 قانون مجازات اسلامی پیش بینی شده ولی برای تدلیس در طلاق خیر. معهذا منظور شما از تدلیس در طلاق و نحوه وقوع آن و دلایل آن معین نیست.
دعوای ابطال سند نیاز به شرایط و اسباب خاص خود را دارد که اعلام نظر در این خصوص نیازمند بررسی دقیق روابط حقوقی پدر شما با همسرتان و این شخص با مالک اصلی و اسناد اشاره شده است.
در سئوال ماهیت دقیق انتقال صورت گرفته از سوی پدر شما به همسرتان مشخص نیست ولی اگر هبه باشد، شرایط آن در ماده 803 قانون مدنی بیان شده است.
امتیاز شما به مطلبلینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=73916
جستجوگر انجمنهای مشاوره حقوقی -
۱۳۹۹/۰۵/۳۰ در ۱۲:۴۴ #73784
سلام
زوجه قبلاً ازدواج کرده و موضوع را پس از 10سال از طریق شوهر سابق افشا میشه ولی تاکنون اقدامی قضایی انجام نشده ولی این موضوع باعث شده که بعد از 17 سال از وقوع عقد، طلاق خلع به درخواست زوجه جاری شود.
زوجه در دادگاه بدوی و تجدید نطر هیچ اشاره ای به گرفتن مهریه نکرده و با ادعای بذل مهریه، دادگاه را فریب داده است.
قرار بود سندی که در ازای مهریه بصورت وکالت به نام زده را بدون اقدام مسترد کند ولی پس از طلاق وکالت را با تبانی مالک اول که از ایشان ملک خریده شده بود ضمن صدور سند رسمی و ازدواج با مالک اول دعوای افراز و خلع ید را مطرح کند.
به تازگی قولنامه مادر که بواسطه آن عقد بیع زوج با مالک اول را اثبات می کند. پیدا شده، آیا امکان طرح دعوا کیفری علیه زوجه هست.
امتیاز شما به مطلبلینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=73916
جستجوگر انجمنهای مشاوره حقوقی -
۱۳۹۹/۰۶/۰۲ در ۱۰:۰۷ #80246
با سلام
سئوال شما بر خلاف «بند 6 ضواط طرح پرسش حقوقی در انجمن ها» در تاپیک حاضر مطرح گردید. برای پاسخگویی مدیران انجمن باید آن در تاپیک مستقل مطرح کنید.
لطفاً برای حفظ نظم مطالب «قوانین انجمن» را رعایت نمایید.
امتیاز شما به مطلبلینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=73916
جستجوگر انجمنهای مشاوره حقوقی
-
-
نویسندهنوشتهها
- برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.