برچسب ها: تعیین وجه التزام قراردادی, شرط انفساخ عقد, شرط انفساخ عقد بیع, شرط انفساخ قرارداد, عدم پرداخت چک
- این موضوع 1 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 12:07در2020/01/28 بدست علیرضا مرادی بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
2020/01/28 در 10:56 #53658
سلام
من ناچارا می خواهم سهم ملک مشاع ارثی رو به فردی از آشنایانم بفروشم که این فروش با یک مبایعه نامه و وکالت بلاعزل است که هر دو با همدیگر تنظیم می شوند.
فرد خریدار شخص بسیار حقه باز، دارای سابقه کیفری جعل است.
می خواهم بدانم، من چه عبارتی در مبایعه نامه بگنجانم که اگر مبلغ پولی که به عنوان چک بانکی به من داده میشه، وصول نشه و مثلاً چک دارای اشکال امضاء یا جعل باشه، اون موقع بشه مبایعه نامه رو باطل کرد.
چون با وضعیت تورمی موجود، این نوع تخلفات برای افراد سودمند هست و اگر پول ملک رو هم بخوام از طریق دادگاه وصول کنم، بر فرض موفقیت با کاهش ارزش پول موجه میشم و اگر وکلاء محترم روش های تقلب در این موارد رو برخورد کردن، لطفاً برای عموم بازگو کنن. -
2020/01/28 در 12:07 #53681
با درود
با عنایت به توصیف به عمل آمده از خریدار و با توجه به خطرات احتمالی و توجهاً به جمله معروف «گریز از خطر احتمالی عقلاً واجب است»، اساساً با چنین شخصی معامله ای انجام ندهید. لکن در صورت اصرار بر خواسته خود، به شرح زیر اقدام کنید:
اول- تنها چک هایی که از شخص خریدار صادرشده و در ظهر آن حداقل دو شخص معتبری به عنوان ضامن امضاء کرده باشند، را برای پرداخت ثمن قبول کنید.
دوم- برای فسخ عقد در صورت ندامت خریدار، وجه التزام سنگین تعیین کنید.
سوم- در هنگام تنظیم مبایع نامه عادی، شرط انفساخ قرارداد را در آن بگنجانید به این بیان که قید شود، در صورت عدم پرداخت هر یک از چک های صادره خریدار بابت ثمن معامله، بنا به هر دلیلی اعم از این که مربوط به شخص صادرکننده چک، یا بانک یا هر علت دیگر، قرارداد منفسخ می گردد. نمونه عمل دیگر را در تایپک «اعتبار عقد بیع با شرط انفساخ یا فاسخ عقد» ملاحظه کنید. مطالب زیر که مرتبط با شرط انفساخ قرارداد می باشد را مطالعه کنید:
مشروعیت شرط فاسخ عقد یا شرط انفساخ قرارداد، آثار و آیین دادرسی آن
ملاک تعیین ماهیت حقوقی شرط فاسخ عقد یا شرط انفساخ قرارداد اراده طرفین است
ماهیت حقوقی شرط فاسخ عقد یا شرط انفساخ قرارداد شرط نتیجه است
ماهیت حقوقی شرط فاسخ عقد یا شرط انفساخ قرارداد شرط فعل است
حداکثر مدت اعلام شرط فاسخ عقد محدود به مهلت عرفی است
اثر شرط انفساخ قرارداد از زمان حصول معلق علیه بوده و نیاز به اعلام به مشروط علیه ندارد
انتقال مورد معامله توسط خریدار قبل از تحقق شرط فاسخ قرارداد، صحیح است
چهارم- برای اعلام مراتب فسخ از سوی فروشنده به خریدار شیوه معینی نظیر ارسال اظهارنامه، پیامک، ایمیل، تماس تلفنی و غیره را تعیین کنید و تصریح شود که خریدار مکلف است ظرف بیست و چهار ساعت از تاریخ اعلام، ملک را تحویل فروشنده دهد.
-
-
نویسندهنوشتهها
- برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.