سلام من 35 سالمه و تحت درمان روانپزشکم هستم به صورت مخفیانه، اگر پدرم بفهمد نمی گذارد درمانم ادامه پیدا کنه و به زور و تهدید من رو به پیش دکتری شرمنده بی نهایت بی شعور می فرستد، در صورتی که یه کلمه صحبت نکردم به من قرصی داد که فقط منگم کرد که فقط پدرم رو راضی نگه داره،
حالا می خواهم از پدرم به دلیل ممانعت در درمان شکایت کنم، من حق انتخاب دکترم بخصوص روانپزشکم رو دارم.
به خدا یه حق بسیار کوچیک هست، متاسفانه من هزینه وکیل رو ندارم ولی امیدوارم راهکارهایی جلویم گذاشته شود که بتونم درمانم رو ادامه بدم.
متاسفانه من اجازه خروج از خانه و رفتن به دادگاه و گرفتن وکیل تسخیری رو ندارم.
مسلماً هر فرد بیماری باید نزد پزشک مرتبط با بیماری خود مراجعه و تحت درمان قرار گیرد تا بهبود یابد والا ممکن است درمان نتایج ناگواری در پی داشته باشد.
از آنجایی که پدر شما با انجام هزینه درمان، شما را نزد دکتری که توصیف نمودید، برده، بنابراین امتناع و کوتاهی در درمانی از سوی ایشان صورت نگرفته و به نظر می رسد که نتوانید از این جهت اقدام کیفری علیه ایشان نمایید.
با توجه به این که در خصوص نحوه اعمال زور و نوع الفاظ تهدید آمیز توسط ایشان مطلبی در توضیح شما بیان نشده، نمی توان اعلام صریح نمود لکن هر یک از این اعمال تحت شرایطی مقرر در قانون می تواند
[برای مشاهده ثبت نام کنید] باشد.
نظر به فقدان درآمد مالی شما، نفقه تان بر عهده پدر شما قرار دارد و از طرفی درمان بیماری شما نیازمند مراجعه به متخصص روان پزشک است، بنابراین در صورت آگاهی پدر شما لز این موضوع و امتناع در درمان مقتضی بیماری تان، با جمع شرایطی می توانید به علت
[برای مشاهده ثبت نام کنید] از ایشان
[برای مشاهده ثبت نام کنید] نماید.
برای
[برای مشاهده ثبت نام کنید] نیز می توانید با درخواست از رئیس معاضدت قضایی «کانون وکلای دادگستری» و یا «مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه» استان محل اقامت خود تقاضا نمایید تا برای شما وکیل معاضدت انتخاب نمایند که نیازمند پرداخت هزینه ای نیست.