دعوای خلع ید یا خریت
در یک روز برفی که شدیداً دچار سرما خوردگی شده بودم، در دفتر کار نشسته بودم که آقایی برای مشاوره به دفتر مراجعه نموده بود.
پس از مدت زمان کوتاهی با ایشان در خصوص مشکلش وارد بحث حقوقی شدیم که به ایشان پیشنهاد کردم در صورتی که از طریق سازش و مصالحه نتواند به نتیجه برسد می تواند به محکمه مراجعه کند و برای احقاق حقش دادخواست حقوقی خلع ید را بر علیه متصرف غیر قانونی ملک خود تقدیم نماید.
متوجه شدم ایشان به فکر فرو رفتند، پس از چند ثانیه شروع به صحبت کرد و اظهار نمود بنده اگر قرار باشد این دادخواست را تقدیم کنم، به تنهایی نمی توانم به دادگاه مراجعه کنم و من خجالت می کشم از طرح چنین دعوایی با چنین عنوانی.
من کمی فکر کردم، سپس به ایشان اظهار کردم اگر می توانی سازش کن اگر نمی توانی این تنها راه قانونی تو می باشد.
ایشان در پاسخ گفتند: شما حتماً به دادگاه بروید و مرا معذور بدارید چون من نمیتوانم در جمع در خصوص دادخواستم از خود دفاع کنم.
من به عنوان وکیل با خودم فکر کردم نکند کاسه ای زیر نیم کاسه باشد ، چرا این آقا با وجود این که سند رسمی دارد و شخص دیگری ملکش را تصرف غیر قانونی کرده از دفاع حقوقش به قول خودش خجالت می کشد یا در جمع نمی تواند دفاع کند.
به ایشان گفتم مشکل چیست، چرا؟
در پاسخ گفتند :
خودت را جای من بگذار آقای وکیل. وقتی قاضی پرسید شکایت شما چیست من با چه رویی بگویم خریت !!!!!!!!
وب سایت جهان تیغ
[kkratings]
لینک کوتاه مطلب:
https://www.ghazavatonline.com/?p=53739
جستجوگر انجمنهای مشاوره حقوقی
تبلیغ متنی:
بهترین وکیل مشاوره حقوقی رایگان آنلاین در موسسه تهران وکیل