برچسب ها: دگر زنی
- این موضوع 3 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 01:00در2021/01/19 بدست مدیر بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
2019/07/12 در 15:11 #42736
سلام وقت بخیر
بنده چند وقتیه دچار مشکلاتی از سمت همسرم و خانوادش شدم.
ایشون با کمک پدر و برادرش با عوض کردن قفل منزل و درگیری و فحش و ضرب وشتم و آبرو ریزی تو محلف مانع از ورود من به منزل اجاره ای خودم و حتی دیدن فرزندم می شوند.
بنده شکایت کردم و به بازپرسی رسیده ولی همسرم برگه پزشک قانونی داره و میگه برای حفاظت از جونش مانع از ورود من میشه، در صورتی من دستم بهش نزدم و چون مانع ورودم شده منزل نبودم.
مامور پرونده طبق دستور بازپرس تحقیقاتی در محل کرد و متوجه شد و نوشت ولی بابت ضرب و شتم از طرف اونا، هیچی نپرسید و من روی یه برگه وقایع رو نوشتم و چند نفر از همسایه ها انگشت زدن و برگه ای هم با امضا خانم دارم که تعهد بمن داده با انگشت و امضا که دیگه فحاشی و هتاکی نکنه چون قبلاً هم مشابه همین کارها رو انجام داده بود.
آخرین بار به اصرار باجناقم رفتم خونه شون حرفامون بزنبم که با فحاشی و درگیری و فرار من ختم شد.
با این شکل پرونده، بنده باید چکارکنم، جنابعالی لطفاً راهنماییم بفرمایید و به نظر شما میتونم برگه پزشک قانونی بابت درگیری بذارم روی همین پرونده در حال اجرا؟
ممنون -
2019/07/12 در 15:20 #42739
با درود
متأسفانه در سئوال مشخص نیست که منزل را کدامیک از شما و همسرتان اجاره کرده است، شکایت شما نزد بازپرس تحت چه عنوان مجرمانه و مربوط به چه تاریخی است، تاریخ ایراد ضرب و شتم ادعای همسر شما چیست، تاریخ های ممانعت همسر شما در ورود شما به منزل چه می باشد و چه ارتباطی با جرائم موضوع شکایت شما و همسرتان دارد.
مع الوصف، هر یک از شکایت های اصلی و متقابل مستقلاً قابل رسیدگی می باشد و شوربختانه رویه برخی از شعب تحقیق دادسرا و حتی دادگاهها این است که در این موارد اقدام به صدور دستور رسیدگی توأمان می نمایند که بر خلاف مواد 310، 311 و 313 قانون آیین دادرسی کیفری است.
در هر حال، اگر دارای گواهی پزشکی مؤید ضرب و شستم خود توسط باجناق و دیگر اقوام همسرتان می باشید، می توانید شکایت خود را علیه آنان مطرح تا مورد رسیدگی قرار گیرد.
-
2021/01/19 در 00:56 #80694
سلام خسته نباشید
بنده مغازه دار هستم. چند روز پیش یک نفر با من بیرون از مغازه درگیر شد و انگشت من رو شکست که تمام مغازه دار ها دیدن، بعد رفت و چند نفر دیگه از دوستاشو آورد و یه سیلی به من زد.
فرداش رفتم پزشکی قانونی طرف مقابلم رفته به دوستاش گفته و به عبارتی دگر زنی کرده ولی گفته که من رفتم چند کوچه پایین تر و با تیز بر زدم دستش. رفته دوستاشو به عنوان شاهد معرفی کرده ک مثلا من رفتم پایین تر با تیز بر زدمش
الان موضوع من چجوری پیش میره؟؟؟؟؟؟
دو روز بعد از درگیری طرفم مقابلم اومد و معذرت خواهی کرد و منم پیگیر شکایتم نشدم. یه روز بعد از پزشکی قانونی رفتم بیمارستان گفتن شکسته و گچ گرفتن منتها بخاطر اینکه قصد شکایت نداشتم به بیمارستان گفتم از پشت بام افتادم.
این مشکلی برام ایجاد نمیکنه؟؟؟
-
2021/01/19 در 08:42 #80695
با سلام
سئوال شما بر خلاف «بند 6 ضواط طرح پرسش حقوقی در انجمن ها» در تاپیک حاضر مطرح گردید.
برای پاسخ باید پرسش را با عنوان«نحوه اثبات خودزنی با چاقو» در انجمن صدمات بدنی عمدی مطرح کنید.
-
-
نویسندهنوشتهها
- برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.