دلایل اثبات جرم ضرب و شتم عمدی

برچسب ها: 

• این موضوع 3 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 01:00در2021/01/19 بدست لوگوی قضاوت آنلاینمدیر به‌روزرسانی شده است.
نمایش 3 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      آواتار حقوقی قضاوت آنلاینali6091
      • مشارکت‌کننده

سلام وقت بخیر
        بنده چند وقتیه دچار مشکلاتی از سمت همسرم و خانوادش شدم.
        ایشون با کمک پدر و برادرش با عوض کردن قفل منزل و درگیری و فحش و ضرب وشتم و آبرو ریزی تو محلف مانع از ورود من به منزل اجاره ای خودم و حتی دیدن فرزندم می شوند.
        بنده شکایت کردم و به بازپرسی رسیده ولی همسرم برگه پزشک قانونی داره و میگه برای حفاظت از جونش مانع از ورود من میشه، در صورتی من دستم بهش نزدم و چون مانع ورودم شده منزل نبودم.
        مامور پرونده طبق دستور بازپرس تحقیقاتی در محل کرد و متوجه شد و نوشت ولی بابت ضرب و شتم از طرف اونا، هیچی نپرسید و من روی یه برگه وقایع رو نوشتم و چند نفر از همسایه ها انگشت زدن و برگه ای هم با امضا خانم دارم که تعهد بمن داده با انگشت و امضا که دیگه فحاشی و هتاکی نکنه چون قبلاً هم مشابه همین کارها رو انجام داده بود.
        آخرین بار به اصرار باجناقم رفتم خونه شون حرفامون بزنبم که با فحاشی و درگیری و فرار من ختم شد.
        با این شکل پرونده، بنده باید چکارکنم، جنابعالی لطفاً راهنماییم بفرمایید و به نظر شما میتونم برگه پزشک قانونی بابت درگیری بذارم روی همین پرونده در حال اجرا؟ 
        ممنون

وکیل دادگستریعلیرضا مرادی
        • مدیر انجمن

با  درود

متأسفانه در سئوال مشخص نیست که منزل را کدامیک از شما و همسرتان اجاره کرده است، شکایت شما نزد بازپرس تحت چه عنوان مجرمانه و مربوط به چه تاریخی است، تاریخ ایراد ضرب و شتم ادعای همسر شما چیست، تاریخ های ممانعت همسر شما در ورود شما به منزل چه می باشد و چه ارتباطی با جرائم موضوع شکایت شما و همسرتان دارد.

مع الوصف، هر یک از شکایت های اصلی و متقابل مستقلاً قابل رسیدگی می باشد و شوربختانه رویه برخی از شعب تحقیق دادسرا و حتی دادگاه‌ها این است که در این موارد اقدام به صدور دستور رسیدگی توأمان می نمایند که بر خلاف مواد 310، 311 و 313 قانون آیین دادرسی کیفری است.

در هر حال، اگر دارای گواهی پزشکی مؤید ضرب و شستم خود توسط باجناق و دیگر اقوام همسرتان می باشید، می توانید شکایت خود را علیه آنان مطرح تا  مورد رسیدگی قرار گیرد.

آواتار حقوقی قضاوت آنلاینali.ghasemi137373
          • مشارکت‌کننده

سلام خسته نباشید

بنده مغازه دار هستم. چند روز پیش یک نفر با من بیرون از مغازه درگیر شد و انگشت من رو شکست که تمام مغازه دار ها دیدن، بعد رفت و چند نفر دیگه از دوستاشو آورد و یه سیلی به من زد.

فرداش رفتم پزشکی قانونی طرف مقابلم رفته به دوستاش گفته و به عبارتی دگر زنی کرده ولی گفته که من رفتم چند کوچه پایین تر و با تیز بر زدم دستش. رفته دوستاشو به عنوان شاهد معرفی کرده ک مثلا من رفتم پایین تر با تیز بر زدمش

الان موضوع من چجوری پیش میره؟؟؟؟؟؟

دو روز بعد از درگیری طرفم مقابلم اومد و معذرت خواهی کرد و منم پیگیر شکایتم نشدم. یه روز بعد از پزشکی قانونی رفتم بیمارستان گفتن شکسته و گچ گرفتن منتها بخاطر اینکه قصد شکایت نداشتم به بیمارستان گفتم از پشت بام افتادم.

این مشکلی برام ایجاد نمیکنه؟؟؟

لوگوی قضاوت آنلاینمدیر
            • مدیرکل انجمن

با سلام

سئوال شما بر خلاف «بند 6 ضواط طرح پرسش حقوقی در انجمن ها» در تاپیک حاضر مطرح گردید.

برای پاسخ باید پرسش را با عنوان«نحوه اثبات خودزنی با چاقو» در انجمن صدمات بدنی عمدی  مطرح کنید.

نمایش 3 پاسخ رشته ها
          • برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.