برچسب ها: ابراء مهریه, اسقاط حق رجوع به بذل مهریه, اقرارنامه رجوع به مهریه, بذل بلارجوع مهریه, دعوای رجوع به ما بذل
- این موضوع 1 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در ۱۶:۴۳در۱۳۹۸/۰۲/۲۹ بدست
علیرضا مرادی بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ در ۰۹:۳۷ #40535
با سلام
من و همسرم با طلاق خلع که بذل مهریه بود از یکدیگر جدا شدیم. در دادنامه دادگاه و در دفترچه طلاق خانم حق رجوع به ما بذل را ساقط گردانید و ذکر گردید که بذل بلارجوع میباشد.
حدود ۱۸ روز پس از طلاق، خانم به من اظهار نامه فرستادند که به مابذل رجوع میکنم و در دفترخانه ثبت اسناد اقدام به نوشتن اقرارنامه مبنی بر رجوع به مهریه کرد، سپس به دفتر طلاق اظهارنامه فرستاده که میخواهد به بذل رجوع کند، دفترخانه طلاق گفته رجوع ثبت نمیشود و تابع رای دادگاه است.
سپس خانم حدود ۴۸ روز بعد از طلاق اقدام به طرح دادخواست علیه من مبنی بر رجوع به ما بذل گردید.
وقت رسیدگی به این دعوا حدود ۳ تیر میباشد که آن موقع تقریباً ایام عده تمام میشود. بخاطر اینکه وقت رسیدگی به این موضوع در اواخر ایام عده است اگر دادگاه به هر طریقی رای به رجوع بدهد، من از حق خویش نسبت به رجوع به زوجیت محروم میشود، چون برای رجوع باید ببینم نظر دادگاه چه خواهد بود. البته از خانم، دست نوشته با خط، امضا و اثر انگشت ایشان در مورد ابراء مهریه دارم که حتی گواهی امضا نیز از دفترخانه ثبت گرفتیم که بعدا انکار نشود.
بنظرتان چکار کنم؟
امتیاز شما به مطلبلینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=40535
جستجوگر انجمنهای مشاوره حقوقی -
۱۳۹۸/۰۲/۲۹ در ۱۶:۴۳ #40539
با درود
به نظر می رسد با توجه به اسقاط حق رجوع ، دعوای رجوع زوجه مطلقه به ما بذل منجر به صدور حکم مثبت به نفع وی نشود. مضافاً این که ایشان به موجب سند مستقل دیگری ذمه شما را نسبت به ابراء مهریه نیز اقدام نموده است.
در هر حال، با توجه به آنچه در پاسخ به پرسش علی در تاریخ 20 آبان 1397 بیان کردم، اگر برای شما حق رجوع نباشد، رجوع زوجه به ما بذل نیز صحیح نخواهدبود.
امتیاز شما به مطلبلینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=40535
جستجوگر انجمنهای مشاوره حقوقی
-
-
نویسندهنوشتهها
- برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.