برچسب ها: اختلاف در مالکیت اموال متوفی, تقسیم ترکه متوفی, رسیدگی توأمان دعاوی, طرح ادعای مالکیت اموال
- این موضوع 1 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در ۱۹:۵۳در۱۳۹۸/۰۴/۱۵ بدست
علیرضا مرادی بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
۱۳۹۸/۰۴/۱۵ در ۱۱:۰۶ #42522
با سلام
در زمان طرح شکایت وراث متوفی علیه احدی از ورثه متوفی، خواهان ها که وراث می باشند مدعی املاک و اموالی می باشند که متعلق به متوفی بوده و ادعا می نمایند در تصرف خوانده است.
آیا دادگاه به صرف طرح شکایت تقسیم ترکه به ادعای مالکیت ورثه که مستلزم طرح دادخواست اثبات مالکیت یا خواسته مربوطه است رسیدگی می نماید یا در محدوده خواسته تقسیم ترکه که شامل اموالی است که در زمان فوت متوفی وجود داشته و در تصرف و مالکیت متوفی بوده است؟
به نظر بنده دادخواست تقسیم ترکه محدوده رسیدگی دادگاه را مشخص نموده و فقط به اختلاف در تقسیم اموال بین وراث رسیدگی می شود نه اختلاف در مالکیت که مستلزم طرح خواسته اثبات مالکیت ملک و …. است
3.7/5 = (3 امتیاز)لینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=42522
جستجوگر انجمنهای مشاوره حقوقی -
۱۳۹۸/۰۴/۱۵ در ۱۹:۵۳ #42638
با درود
هرگاه مالکیت بخشی از اموال موضوع درخواست تقسیم ترکه محل نزاغ طرفین آن باشد، چون خواسته در مورد مال متنارع فیه ماهیت مالی دارد، دادگاه به خواهان دعوای تقسیم اخطار می کند که خواسته خود را تقویم نموده و تمبر قانونی را ابطال نماید.
در صورت اجابت خواسته از سوی خواهان، دادگاه بدواً به ادای مالکیت رسیدگی و تعیین تکلیف نموده و براساس نتیجه رسیدگی به این دعوا که ممکن است تأیید خواسته خواهان و یا رد آن باشد، نسبت به درخواست تقسیم ترکه ادامه رسیدگی داده و مبادرت به صدور رأی می کند.
3.7/5 = (3 امتیاز)لینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=42522
جستجوگر انجمنهای مشاوره حقوقی
-
-
نویسندهنوشتهها
- برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.