- این موضوع 6 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در ۱۹:۱۶در۱۴۰۰/۰۶/۳۱ بدست علیرضا مرادی بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
۱۳۹۹/۱۲/۲۲ در ۰۲:۴۶ #81340
با سلام و عرض ادب و احترام
بهار سال گذشته از ماشین بنده مقداری جنس قاچاق گرفتن که تعزیرات ۶۴ میلیون جریمه برام حکم داد.
پرونده به اجرای احکام رفت و کلیه حسابهای بانکی و حتی سیم کارت های بنامم مسدود شد، حدود ۲۰ ماه از زمان صدور حکم محکومیت گذشته.
حساب یارانه جزء مستثنیات دین محسوب میشه؟ و آیا راهی هست برای رفع انسداد؟
به فرمانداری مراجعه کردم ولی گفتن باید از مرجع قضایی که دستور انسداد رو داده پیگیری کنم، نمیشه درخواست ارسال کرد؟
ممنون
-
۱۳۹۹/۱۲/۲۳ در ۱۲:۳۹ #81375
با درود
در ارتباط با توقیف یارانه نقدی بابت دین مدیون و محکوم به حکم، با توجه به اصل وجوب پرداخت دین و لحاظ این که در ماده 24 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی، یارانه نقدی به عنوان مستثنیات دین ذکر نشده است، در نتیجه برداشت از حساب صاحب حساب بابت دین او امکان پذیر است.
نظریه اداره کل حقوقی قوه قضاییه نیز بر آن است که یارانه قابل توقیف می باشد و فرقی نمی کند که مال سرپرست خانوار باشد یا مال افراد خانوار. استدلال این اداره آن است که یارانه متعلق حق تک تک افراد خانوار نیست، همان طوری که سرپرست خانوار پول آب و برق و … را می دهد، این پول یارانه هم در ازای جبران افزایش بهاء این ها از سوی دولت است که نمی شود سرپرست خانوار پول یارانه را به افراد بدهد و خودش پول افزایش را از جیب بدهد.
برای اطلاعات بیشتر می توانید به پست
مراجعه نمایید.
ادار کل حقوقی قوه قضاییه در نظریه شماره 7/854 مورخ 1390/02/12، یارانه نقدی را تحت شرایطی مشمول مستثنیات دین دانسته است:
1- یارانه پرداختی از جانب دولت قابل توقیف می باشد.
2- حساب یارانه ها مشمول ماده 96 قانون اجرای احکام مدنی نیست و علی الاصول قابل توقیف است مگر اینکه به تشخیص دادگاه تمام یا بخشی از موجودی آن به عنوان نیاز ضروری صاحب حساب و افراد تحت تکفل آن جزء مستثنیات دین باشد.
رویه قضایی قضات نیز نظر بر توقیف یارانه سرپرست خانوار دارد، از جمله نشست قضایی مورخ ۱۳۹۷/۰۲/۲۰ قضات شهر بروجرد در استان لرستان و نظر هیأت عالی در تأیید آن که در قضاوت آنلاین منتشر شد و می توانید با عنوان «توقیف یارانه نقدی سرپرست خانوار» مطالعه نمایید.
بنابراین، پیشنهاد می شود با پرداخت جریمه تعزیراتی برای رفع انسداد حساب از طریق مرجع توقیف کننده اقدام نمایید.
-
۱۳۹۹/۱۲/۲۳ در ۱۴:۵۸ #81394
بسیار ممنونم
یک دنیا تشکر بابت راهنماییتون
-
۱۳۹۹/۱۲/۲۹ در ۲۰:۴۰ #81506
با سلام و ادب و احترام
جریمه از طریق نیابت قضایی شهرستان محل سکونت پرداخت شد. برای اینکه جلوی حسابا و سیمکارتا رو باز کنم میگن باید بری اجرای احکام تعزیرات همون شهری که نامه مسدودی زدن، هیچ راهی نیست از شهر خودم بتونم بصورت الکترونیک درخواستمو ارسال کنم ؟
ممنون
-
۱۴۰۰/۰۱/۲۰ در ۱۷:۱۸ #81793
با سلام
علاوه بر مراجعه حضوری به اجرای احکام تعزیرات مجری حکم، می توانید با مراجعه به دفتر خدمات قضایی محل اقامت و به استناد پرداخت جریمه و اجرای کامل حکم، درخواست رفع انسداد حساب و سیم کارت ها و ارسال رفع ممنوعیت به بانک و شرکت مربوطه سیم کارت ها را تهیه و ارسال تا اجرای فوق اقدام نمایند.
-
۱۴۰۰/۰۶/۲۹ در ۱۱:۱۹ #89884
سلام
حساب حقوقی و یارانه من توسط اجرای احکام کیفری به دلیل هفت ماه حبس مسدود شده امکان آزاد سازی وجود دارد. -
۱۴۰۰/۰۶/۳۱ در ۱۹:۱۶ #90027
با سلام
در صورتی که تنها محکومیت شما حبس اعلامی باشد، با تسلیم خود به اجرای احکام از حساب شما رفع انسداد می شود.
-
-
نویسندهنوشتهها
- برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.