برچسب ها: ارکان دعوای الزام به تنظیم سند رسمی, ثمن معامله, دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی, رویه قضایی در دعوای الزام به تنظیم سند رسمی, صدور حکم به پرداخت ثمن معامله, مطالبه باقی مانده ثمن معامله
- این موضوع 1 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در ۰۹:۱۹در۱۳۹۹/۰۱/۲۴ بدست
علیرضا مرادی بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
۱۳۹۹/۰۱/۲۴ در ۰۷:۳۰ #66237
با سلام و عرض ادب
در صورتی که تمام ثمن معامله توسط خریدار پرداخت نگردیده باشد، آیا می تواند نسبت به طرح دعوی الزام به تنظیم سند رسمی اقدام کند، رویه قضایی چگونه است؟
و در خصوص فروشنده نیز، آیا طرف مقابل باید در خصوص باقیمانده ثمن اقدام به طرح دعوی تقابل نماید یا به صرف ایراد به این که تمام ثمن معامله پرداخت نشده است، دادگاه اقدام به صدور رای در خصوص باقیمانده ثمن معامله می نماید؟
با تشکر
امتیاز شما به مطلبلینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=66237
جستجوگر انجمنهای مشاوره حقوقی -
۱۳۹۹/۰۱/۲۴ در ۰۹:۱۹ #66256
با درود
اول- با توجه به این که مشابه قسمت اول سئوال را در تاپیک «دعوای الزام به تنظیم سند رسمی ملک قبل از انجام تعهدات فرعی» مطرح که بدان پاسخ داده شد، به این تاپیک مراجعه کنید.
تقاضا می شود برای حفظ انسجام مطالب انجمنها، از طرح سئوالات تکراری خودداری فرمایید و تاپیک های جدید را صرفا برای موضوعات جدید باز کنید.
دوم- در ارتباط با قسمت دوم سئوال، رویه قضایی واحد نیست.
برخی از قضات حکم الزام به تنظیم سند رسمی انتقال مورد معامله را مقید به طرح دعوای مطالبه باقی مانده ثمن از سوی فروشنده می دانند.
عده ای دیگر از قضات، گرایش به صدور حکم الزام به تنظیم سند رسمی به نفع خریدار با پرداخت تتمه ثمن معامله در حق فرونشده دارند.
تلاش می شود تا نمونه ای از آرای این دو رویه را در قضاوت آنلاین منتشر نماییم.
امتیاز شما به مطلبلینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=66237
جستجوگر انجمنهای مشاوره حقوقی
-
-
نویسندهنوشتهها
- برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.