برچسب ها: بند 4 ماده 17 قانون نظارت بر رفتار قضات, پذیرش نفوذ, تبصره ماده 18 قانون نظارت بر رفتار قضات, خروج از بی طرفی قاضی, رفتار خلاف شأن قضایی, ماده 3 قانون آیین دادرسی کیفری, نفوذ پذیری قاضی
- این موضوع 1 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در ۱۰:۴۰در۱۳۹۹/۰۶/۳۱ بدست
علیرضا مرادی بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
۱۳۹۹/۰۶/۳۰ در ۰۸:۰۰ #74624
با سلام
در پرونده ای بر علیه وکیلی شکایت کردم و مدارک کافی هم برای اثبات اینکه ایشون از بنده وجه زیاد گرفته بود، اعم از پرینت بانکی و شهود و امضا خودش داشتم، منتها یک بازپرس که بومی هست و از قبل با بنده مشکل شخصی داشت، عهده دار پرونده شد.
بنده از ترسم سریعاً رفتم رضایت دادم و در حکم، ایشون نوشت «بدون توجه به رضایت شاکی، با بررسی اوراق پرونده شکایت نامبرده رد می شود» و حتی بیست روز هم زمان برای اعتراض گذاشته بود و وقتی بنده به بازپرسی مراجعه کردم تا از چند اوراق پرونده به بنده فتوکپی داده شود، ایشون با بی ادبی تمام گفت، برو گم شو ما فتوکپی نمی دهیم، درحالیکه اون خانم وکیل هم از شانس بنده، داخل بازپرسی بود و این بازپرس خواست خودشو برای اون وکیل که با برادرش هم همسایه هست، نشون بده.
خواستم سوال کنم، بنده چه جور می توانم از بازپرس فوق شکایت کنم؟
5/5 = (1 امتیاز)لینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=74624
جستجوگر انجمنهای مشاوره حقوقی -
۱۳۹۹/۰۶/۳۱ در ۱۰:۴۰ #74626
با درود
با توجه به توضیحات بیان شده در سئوال، ممکن است، بازپرس در رسیدگی به پرونده مرتکب تخلف «پذیرش توصیه و مغلوب نفوذ» و نیز «خروج از بی طرفی در انجام وظیفه قضایی» شده باشد که در صورت وجود دلایل اثباتی بر هر یک، این اعمال به موجب تبصره ماده 18 و بند 4 ماده 17 قانون نظارت بر رفتار قضایی و ماده 3 قانون آیین دادرسی کیفری ، تخلف انتظامی خواهدبود.
همچنین، عمل توهین صورت گرفته از سوی بازپرس به شما، علاوه بر این که عمل به موجب بند 6 ماده 17 قانون نظارت بر رفتار قضایی قضات، از مصادیق تخلف «رفتار خلاف شأن قضایی» یعنی انجام هرگونه عملی که در قانون، جرم عمدی شناخته میشود و یا خلاف عرف مسلم قضات است به نحوی که قضات آن را مذموم بدانند است که، به جهت انطباق با ماده 608 قانون مجازات اسلامی تعزیرات، «جرم عمومی» محسوب می شود.
مرجع رسیدگی به تخلف انتظامی، دادسرای انتظامی قضات ولی مرجع رسیدگی به جرم، دادسرای کارکنان دولت در تهران می باشد.
برای اطلاعات بیشتر مطالب زیر را مطالعه کنید:
آیین نامه اجرایی قانون نظارت بر رفتار قضایی قضات
مهمترین تخلفات انتظامی قضات در قوانین
شرایط شکلی شکایت انتظامی از قاضی در دادسرای انتظامی قضات و آثار سلبی آن
نمونه فرم شکایت انتظامی از قاضی متخلف
مرجع رسیدگی به تخلف قاضی اجرای احکام کیفری دادسرا
5/5 = (1 امتیاز)لینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=74624
جستجوگر انجمنهای مشاوره حقوقی
-
-
نویسندهنوشتهها
- برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.