برچسب ها: گو.اهی عدم حضور دفترخانه, گواهی عدم حضور بایع, گواهی عدم حضور خریدار, گواهی عدم حضور دفتر اسناد رسمی, گواهی عدم حضور فروشنده, گواهی عدم حضور مشتری
- این موضوع 1 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در ۱۹:۵۰در۱۳۹۸/۱۲/۲۰ بدست
مدیر بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
۱۳۹۸/۱۲/۱۹ در ۱۵:۰۲ #61576
با سلام
از پاسخگویی حضرتعالی به سوال قبلی سپاسگزارم.
در رابطه با سوال قبلی که پرسیده شد، فراموش کردم یک سوال را بپرسم.
بنده با آقای الف قولنامه یک باب مغازه را منعقد کردم. مغازه مذکور قبلاً دو دست قولنامه ای چرخیده بود، از مالک اولیه به الف و از الف به اینجانب. طبق قولنامه موعد تنظیم سند شهریور 98 بود که آقای الف نیامدند و بنده نیز به دلیل توافق جدیدی که با مالک اولیه داشتم مبنی بر تنظیم سند، در 1 اسفند 98 گواهی عدم حضور آقای الف را نگرفتم.
از سوی دیگر تعهد مالک اولیه به انتقال سند در تاریخ 1 اسفند در پشت همان قولنامه نوشته شده و به امضا و اثر انگشت مالک اولیه نیز رسیده، و در تاریخ مذکور ایشان تعهد به حضور داشتند اما حضور نیافتند.
با توجه به آنچه ذکر شد، دفتر خانه ابتدا نمی دانست که گواهی عدم حضور را به نام الف صادر کند یا مالک اولیه و نهایتا نیز دفتر دار به منشی خود (دفتریار) گفت چون در قولنامه آقای الف فروشنده می باشد، گواهی عدم حضور الف باید صادر شود، البته به دلیل تردیدی که داشتند گواهی عدم حضور را دست نویس نوشتند،
حال می خواستم بدانم که:
گواهی عدم حضور باید به نام آقای الف صادر شود یا مالک اولیه که طبق توافق جدید تعهد به حضور داشتند؟
به فرض اگر پاسخ جنابعالی این است که گواهی عدم حضور باید به نام مالک اولیه صادر شود، اگر دفتر خانه گفته اینجانب مبنی بر صدور گواهی عدم حضور به نام مالک اولیه را نپذیرفت، آیا گواهی عدم حضور صادر شده به نام الف ارزش قضایی دارد و می تواند مبنای مطالبه خسارت تاخیر تادیه از مالک اولیه باشد یا خیر؟
البته بنده به دفتر خانه گفتم که چرا گواهی عدم حضور را به نام مالک اولیه که طبق مندرجات پشت قولنامه متعهد به حضور هستند، صادر نمی کنید، ایشان در پاسخ گفتند به این خاطر که در قولنامه فروشنده آقای الف است. حال می خواستم بدانم صدور گواهی عدم حضور به نام الف صحیح است یا مالک اولیه؟
پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم
5/5 = (1 امتیاز)لینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=61576
جستجوگر انجمنهای مشاوره حقوقی -
۱۳۹۸/۱۲/۲۰ در ۱۹:۵۰ #62104
با سلام
نظر به بند 7 ضوابط طرح پرسش حقوقی در انجمن های مشاوره قضاوت آنلاین، عضو انجمن در صورتی که نسبت به سئوال قبلی خود توضیح یا سئوال جدیدی دارد، باید در ذیل تاپیک قبلی مطرح کند و حق بازکردن تاپیک جدید را ندارد.
به جهت عدم رعایت ضابطه فوق، سئوال شما به تاپیک قبلی شما با عنوان زیر
منتقل و پاسخ داده خواهد.
5/5 = (1 امتیاز)لینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=61576
جستجوگر انجمنهای مشاوره حقوقی
-
-
نویسندهنوشتهها
- برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.