برچسب ها: اعتبار سند رسمی, اعتبار سند وکالت, تخلفات کارمند اداری, جرم سوءاستفاده از موقعیت شغلی, حدود اعتبار سند رسمی وکالت, سند وکالت رسمی, سوءاستفاده از قدرت, ضمانت اجرای عدم قبول سند, عدم قبول سند رسمی, وکالت دفتر اسناد رسمی, وکالت نامه دفتر اسناد رسمی, وکالت نامه رسمی, وکالتنامه رسمی
- این موضوع 3 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در ۰۱:۱۳در۱۳۹۸/۰۵/۱۸ بدست کیانوش جاودانی بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
۱۳۹۸/۰۵/۱۴ در ۱۹:۴۸ #43933
با عرض سلام
مرسوم است افراد برای انجام امورات خارج از دادگستری به شخصی در دفاتر اسناد رسمی وکالت داده تا با مراجع به تمامی ادارات و شرکت ها چه دولتی و غیر دولتی اقدامات مربوطه در خصوص موضوع وکالت را انجام و پیگیری نماید.
متاسفانه در ادارات مختلف مخصوصاً اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستانها کارمندان بصورت سلیقه ای نظرات و رویه هایی برای خود ابداع می نمایند و در امور اخیر برای اینجانب عنوان می دارند فقط وکیل دادگستری می تواند به اداره تعاون شهرستان و دیگر زیرمجموعه ها مراجعه نماید که مراجعات بنده به کمیسیون ماده صد شهرداری و امثال آن را با ابهام مواجه می نماید.
حتی در این مورد دستورالعمل رسیدگی به شکایات مصوب وزارت تعاون رو ارایه نمودم که در ماده 10 تبصره آن از دو عنوان وکیل دادگستری و وکالت نامه رسمی برای پیگیری امورات نام برده است.
برای مقابله با این نوع برخوردها چه راهکاری در نظر دارید؟؟
آیا باید به دیوان عدالت شکایت نمود؟
-
۱۳۹۸/۰۵/۱۶ در ۱۵:۵۰ #44026
با سلام
با توجه به ماده 73 قانون ثبت اسناد و املاک کشور و نیز بند 2 ماده 8 قانون رسیدگی به تخلفات اداری، عمل کارمند اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی تخلف اداری محسوب که با طرح شکایت در هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری قابل رسیدگی است.
همچنین به موجب ماده 576 قانون مجازات اسلامی تعزیرات می توانید نسبت به طرح شکایت کیفری با عنوان سوءاستفاده از مقام منجر به جلوگیری از اجرای قانون علیه کارمند متخلف در دادسرای عمومی محل شکایت کنید.
النهایه اگر نخواهید از طریق فوق اقدام کنید، می توانید به موجب نوشته مکتوب موضوع را به ریاست اداره و نیز حراست آن منعکس تا مورد رسیدگی قرار گیرد. در صورت عدم حصول نتیجه از این طریق، مراتب را از با مراجعه به اداره کل و در نهایت وزرات تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیگیری نمایید.
-
۱۳۹۸/۰۵/۱۷ در ۲۱:۲۳ #44068
مرجع رسیدگی به تخلف کارمند دیوان عدالت اداری می باشد؟
-
۱۳۹۸/۰۵/۱۸ در ۰۱:۱۳ #44111
با توجه به ماده 1 قانون رسیدگی به تخلفات اداری مصوب ۱۳۷۲ مجلس شورای اسلامی، مرجع صالح به رسیدگی تخلفات انتظامی کارمندان دولت، هیأت های بدوی و تجدیدنظر رسیدگی به تخلفات اداری است که در مراکز استان های ادارات مستقر می باشد.
پیشنهاد می شود پست «مرجع رسیدگی به شکایت از مدیر دفتر دادگاه کیفری» را نیز مطالعه نمایید.
همچنین به موجب شق 2 از بند «ب» ماده 10 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب ۱۳۹۲ مصوب مجمع تشخیص مصلحت نظام دیوان عدالت اداری صلاحیتی در رسیدگی بدوی یا تجدیدنظر برای رسیدگی به تخلفات انتظامی کارمندان اداری ندارد بلکه مرجع رسیدگی به اعتراض کارمند از آرای قطعی هیأت تجدیدنظر رسیدگی به تخلفات اداری است.
-
-
نویسندهنوشتهها
- برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.