مدت زمان رسیدگی به دعوای طلاق توافقی در دادگاه خانواده

نمایش 1 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      آواتار حقوقی قضاوت آنلاینsadegh1987
      • مشارکت‌کننده

با سلام

بنده برای طلاق توافقی اقدام کردم که پس از ارجاع پرونده، تاریخ رسیدگی آن را دوماه بعد از ابلاغ برامون زدند که این تاریخ خیلی زیاده و من نمیتونم چون احتمال سفر دارم و همسرم هم باید بره شهر خودش ،جایی نداره بره.

من قبلاً درخواست طلاق توافقی رو سه رو تا یه هفته میزدن، این تاریخ خیلی زیاده آیا میتونم تغییرش بدم به زمان کمتر؟؟؟

ممنون لطفاً جواب بدید.

وکیل دادگستریعلیرضا مرادی
        • مدیر انجمن

با درود

با توجه به مواد 25 و 25 قانون حمایت خانواده مصوب 1 اسفند 1391 مجلس شورای اسلامی در رسیدگی به «دعوای طلاق توافقی» دادگاه به جای ارجاع آن به «داوری» باید به یکی از «مراکز مشاوره خانواده» ارجاع دهد. این امر در اداره کل دادگستری استان تهران از تاریخ 1 آذر 1397 اجرایی شد. متن کامل بخشنامه ابلاغی به حوزه های قضایی این استان به شرح زیر است:

«برابر تصمیم دادگستری کل استان تهران، در اجرای ماده 25 قانون حمایت خانواده ، از تاریخ 1/9/1397 متقاضیان ثبت دادخواست طلاق توافقی باید به یکی از مراکز مشاوره خانواده از طریق ثبت در سامانه مداخله در بحران طلاق (سامانه تصمیم) و یا مراجعه مستقیم به مراکز غربالعگری بهزیستی اداره بهزیستی شهرستان مربوطه جهت معرفی، مراکز مشاوره خانواده تهران مراجعه نمایند.

در صورت عدم انصراف از طلاق متعاقب مراجعه به مراکز مشاوره خانواده، ثبت دادخواست طلاق توافقی در خدمات الکترونیکی قضایی منوط به ارائه «گواهی عدم انصراف از طلاق» توسط مراکز مشاوره خانواده می باشد.»

بنابراین، هر چند در سئوال شما مشخص نیست که شما در کدام حوزه قضایی مبادرت به طرح دعوای طلاق توافقی نمودید و درخواست قبلی شما – که با سرعت بیشتری رسیدگی شد- مربوط به کدام مقطع زمانی است اما تعیین وقت رسیدگی پرونده ها در شعب دادگاه ها با توجه به کثرت پرونده های ارجاعی به هر شعبه و تعداد پرونده های موجود در حال رسیدگی صورت می گیرد.

پیشنهاد می شود برای  تعیین وقت رسیدگی نزدیک، طی درخواستی همراه با دلایل آن، از ریاست شعبه مرجوع الیه بخواهید تا آن را بررسی و در صورت صلاحدید دستور تعیین وقت نزدیک را صادر نمایند.

نمایش 1 پاسخ رشته ها
      • برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.