مشمولین پرداخت کمک هزینه ازدواج کارکنان دولت

نمایش 2 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      ترازوی عدالتکیانوش جاودانی
      • مدیر انجمن

شرایط پرداخت کمک هزینه ازدواج به کارمندان دولت

کمک هزینه ازدواج (کمک بلاعوض) کارکنان دولت به افراد زیر تعلق می گیرد:

1. به مستخدمین رسمی و پیمانی و دارای عناوین مشابه وزارتخانه‌ها و موسسات دولتی و شرکتهای دولتی مشمول قانون خدمات کشوری و قانون نظام هماهنگ پرداخت ، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و اعضای هیات علمی دانشگاهها و موسسات آموزشی عالی
        2.  به مستخدمین شاغل ، بازنشسته ، ازکارافتاده ، هنگام ازدواج فقط یکبار کمک هزینه ازدواج پرداخت می شود.
        3. کمک هزینه ازدواج فرزندان مستخدم فوت شده به ورثه بلافصل قابل پرداخت است.
        4. به یک نفر شاغل بابت ازدواج خودش بیش از یکبار کمک هزینه مزکور قابل پرداخت نیست.
        5. فرزندان مستخدمین شاغل ، بازنشسته ، از کار افتاده و متوفی چنانچه ازدواج نمایند ، کمک هزینه به مستخدم یا ورثه بلافصل پرداخت می شود.
        6. در پرداخت کمک هزینه ازدواج محدودیت تعداد فرزندان وجود ندارد.
        7. چنانچه ازدواج کننده خود و همسرش هردو شاغل باشند کمک هزینه ازدواج هم به خودش قابل پرداخت است و هم به همسرش حتی اگر هر دو در یک دستگاه اجرایی شاغل باشند.
        8. چنانچه ازدواج کننده خود و همسرش هر دو بازنشسته یا از کار افتاده باشند ، کمک هزینه ازدواج هم به خودش و هم به همسرش قابل پرداخت است.
        9. چنانچه فرزند مستخدم خود شاغل باشد ، با توجه به واژه (حسب مورد) در متن قانون ، هنگام ازدواج فقط فرزند شاغل از این کمک هزینه برخوردار می شود و پدر مادر شاغل نمی توانند این کمک را دریافت نمایند.
        10. چنانچه فرزند مستخدم ، شاغل نباشند ولی پدر و مادر هردو شاغل باشند ، با توجه به رای شماره 143 مورخ 1381/5/19 دیوان عدالت اداری ، این کمک هزینه به یکی از آنها پدر یا مادر قابل پرداخت است ./رفاهی قضات
        آواتار حقوقی قضاوت آنلاینamere
        • مشارکت‌کننده

سلام

اینجانب سال 1392 ازدواج کردم ولی دولت به من کمک هزینه ازدواج نداد.

در ضمن من تحت بیمه تامین اجتماعی بودم ولی گفتن سابقه شما قبل از ازدواج کم هستT به شما تعلق نمی گیرد.

ترازوی عدالتکیانوش جاودانی
          • مدیر انجمن

با سلام

ضمن ابراز تأسف از محرومیت شما در دریافت کمک هزینه ازدواج،

از آنجایی که در تاپیک:

مبلغ کمک هزینه ازدواج بیمه شدگان سازمان تأمین اجتماعی

آقای علیرضا مرادی– قاضی اسبق دادگستری و وکیل پایه یک دادگستری در پاسخ به سئوال آقای پیروزی از اعضای انجمن مشاوره حقوقی قضاوت آنلاین، جواب لازم را بیان نمودند و علاوه بر آن، در مقاله‌ای مجزا با عنوان:

همه چیز در مورد کمک هزینه ازدواج سازمان تأمین اجتماعی

به طور مشروح در خصوص «تعرف هدیه ازدواج، هدف از پرداخت آن، شرایط شغلی و ازدواج دریافت کمک هزینه، نحوه محاسبه آن، مدارک لازم برای درخواست و مرجع پذیرش درخواست» نکات لازم را بیان کردند و در وب سایت «وکیل مرادی» منتشر نمودند، از شما دعوت می شود به تاپیک فوق و مقاله ایشان مراجعه نمایید.

نمایش 2 پاسخ رشته ها
        • برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.