برچسب ها: سند عادی
- این موضوع 1 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در ۱۷:۴۲در۱۳۹۹/۱۱/۰۸ بدست
علیرضا مرادی بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
۱۳۹۹/۱۱/۰۸ در ۱۱:۵۱ #80834
سلام
شوهر خواهر بنده برای دریافت خودرویی که قبلا ثبت نام کرده بود پول میخواست که بنده 15 عدد سکه داشتم دادم بهش و دست نوشته ای با تاریخ و امضا بهم داد نوشت که تایید میکند که 150 میلیون تومان به من بدهکار است که بعد از فروش خودرو پرداخت خواهد کرد.
دست نوشته دیگری هم داده بود که نوشته 15 عدد سکه به من بدهکار است. حالا که وقت تسویه رسیده و ایشان خودرویی که تحویل گرفته را هم فروخته ادعا میکند که پول به خواهرم دادم و به ایشان ارتباط ندارد و مربوط به هزینه های خواهرم است و بدهی را نمی پردازد.
از بزرگوارانی که با این مساله برخورد دادگاهی داشته اند میخواهم بپرسم آیا امکان درخواست بدهی که برای آن صرفا دستنوشته وجود دارد از طریق دادخواست حقوقی به دادگاه حقوقی محل زندگی بدهکار ممکن است یا این نوشته ها ضعیف هستند و ارزش حقوقی ندارد؟
امتیاز شما به مطلبلینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=80834
جستجوگر انجمنهای مشاوره حقوقی -
۱۳۹۹/۱۱/۰۸ در ۱۷:۴۲ #80856
با سلام
نظر به این که طلبکار نمی تواند دین واحد را دو مرتبه از مدیون طلب کند، وجود دو دسته نوشته طلب شما از شوهر خواهرتان، موجب این ایهام است که رابطه حقوقی شما با ایشان ناشی عقد قرض 15 قطعه سکه است یا طلب 150 میلیون تومانی از وی؟
مضافاً با توجه به اظهار «… پول به خواهرم دادم و به ایشان ارتباط ندارد و مربوط به هزینه های خواهرم است… » رابطه حقوقی ایشان و شما با خواهرتان مشخص نیست و به دلایل نامبرده در اظهار فوق اشاره نشده تا با ارزیابی آن اعلام نظر شود.
در هر صورت، اسناد عادی اعم از دست نوشته و تایپی، در صورت تأیید اصالت، از جمله دلایل اثبات دعوی محسوب می شوند و انکار متعهد آن در صورتی قابل پذیرش است که خلاف آن را ثابت کند.
امتیاز شما به مطلبلینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=80834
جستجوگر انجمنهای مشاوره حقوقی
-
-
نویسندهنوشتهها
- برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.