برچسب ها: تعارض ادله در امور کیفری, تعارض شهادت شهود با نظریه کارشناسی, تعارض نظریه کارشناسی با شهادت شهود
- این موضوع 1 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در ۱۰:۳۲در۱۳۹۸/۱۲/۲۲ بدست
کیانوش جاودانی بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
۱۳۹۸/۱۲/۱۷ در ۱۲:۱۹ #60754
در خصوص اثبات وقوع جرم علیه شخص غیررشید یا مجنون، ادله قانونی در برابر نظریه پزشک قانونی از چه جایگاهی برخوردار است.
1- وقتی ادعایی مبنی بر آلزایمر و اختلال در مشاعر شخصی می شود که فوت نموده و ورثه وی در دادسرا به مدارک پزشکی متوفی استناد می کنند، بازپرس می تواند فقط نظریه پزشکی قانونی را مبنای رای قرار دهد، به دیگر سخن، در برابر استشهادیه محلی و شهود عقد بیع که متهم به دادسرا معرفی می کند، نظریه پزشکی به چه اندازه تاب توان در برابر ادله قانونی را دارد؟
2- در خصوص جنون و آلزایمر منطقی بنظر می رسد نظریه پزشکی براساس مدارک بیمار و معاینه فیزیکی خود وی قابل پذیرش باشد، اما زمانی که شخص که ورثه وی ادعای آلزایمر و اختلال در مشاعر داشتهT فوت نموده آیا به صرف نظریه پزشک قانونی می توان وی را غیررشید فرض نموده و متهم را بدون اینکه علم به این حجر داشته باشد، مجرم دانست؟
3- با توجه به این که می گویند در جنون نظریه پزشک قانونی حجیت داشته و در مورد سفاهت شهود از حجیت برخوردار می باشد، ادله قانونی مانند شهادت شهود و استشهادیه محلی در برابر نظریه پزشک قانونی از چه میزان حجیت برخوردار است؟
امتیاز شما به مطلبلینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=60754
جستجوگر انجمنهای مشاوره حقوقی -
۱۳۹۸/۱۲/۲۲ در ۱۰:۳۲ #62538
با سلام
نظریه پزشکی قانون از اقسام نظریه کارشناسی است که ارزش و اعتبار آن در ماده 166 قانون آیین داردسی کیفری بیان شد و درصورتی اعتبار دارد که مغایر اوضاع و احوال مسلم و محقق قضیه نباشد.
بنابراین در صورتی که دلایل مغایر آن اعم از شهادت شهود و غیره وجود داشته باشد، مقام قضایی مکلف است به آن ها توجه کرده و پس از رسیدگی به این ادله اعتبار و ارزش نظریه پزشکی قانونی را تعیین کند.
امتیاز شما به مطلبلینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=60754
جستجوگر انجمنهای مشاوره حقوقی
-
-
نویسندهنوشتهها
- برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.