خانم من پس از شکایت های متعدد در دادگاه خانواده، الان مدت دو سال است که قهر کرده و خانه مرا ترک کرده است.
از آنجایی که چون من به هیچ وجه از ایشان راضی نیستم و نمی خواهم کوچکترین مبلغی از سوی من به ایشان برسد، می خواستم بدانم آیا راه حلی وجود دارد که من قبل از فوت خودم اقدامی انجام بدهم که حقوق بازنشستگی خودم، پس از فوت من به ایشان پرداخت نشود؟
هر چند در سئوال اشارهای به این که شما به موجب کدامیک از قوانین بازنشسته شدهاید، نگردید و قطع نظر از تفاوتهایی که میان حقوق و مزایای شخص بیمهشده سازمان تأمین اجتماعی و مستخدم دولتی تابع صندوق بازنشستگی کشوری وجود دارد که در شرایط تعلق و میزان مستمری بازماندگان بازنشسته متوفی مؤثر خواهد بود؛
نظر به این که، پرداخت، کاهش و قطع مستمری بازماندگان شخص بازنشسته متوفی تابع شرایط و ضوابط مقرر در
[برای مشاهده ثبت نام کنید] ،
[برای مشاهده ثبت نام کنید] ، قانون استخدام کشوری، قانون مدیریت خدمات کشوری و
[برای مشاهده ثبت نام کنید] است،
با نظر داشت این امر که، مبنای تعلق مستمری اشاره شده، تحت تکفل بودن بازماندگان بازنشسته متوفی است که پرداخت آن جهت حمایت مالی این افراد و با جمع شرایط مقرر در قوانین پیش گفته، صورت می گیرد که کاهش و قطع آن نیز صرفاً تابع همین قوانین است
و با عنایت به این که مستمری، ماترک متوفی محسوب نشده و تفاوت هایی اساسی با آن دارد، نتیجته گیری می شود که شخص بازنشسته قبل از فوت قادر به سلب مستمری از یکی از وارت خود نخواهدبود.