برچسب ها: اسقاط حقوق بازنشستگی, توقف حقوق بازنشستگی, زمان تعلق حقوق بازنشستگی, سلب حقوق بازنشستگی, قطع مستمری, کاهش حقوق مستمری بگیران, ماده 48 قانون حمایت خانواده, مستمری بازماندگان متوفی, مستمری بازنشسته سازمان تأمین اجتماعی, مستمری بازنشسته صندوق بازنشستگی کشوری
- این موضوع 1 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در ۲۲:۳۵در۱۳۹۸/۰۸/۱۰ بدست
علیرضا مرادی بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
۱۳۹۸/۰۷/۲۸ در ۱۰:۳۱ #50090
سلام و عرض وقت به خیر به شما
خانم من پس از شکایت های متعدد در دادگاه خانواده، الان مدت دو سال است که قهر کرده و خانه مرا ترک کرده است.
از آنجایی که چون من به هیچ وجه از ایشان راضی نیستم و نمی خواهم کوچکترین مبلغی از سوی من به ایشان برسد، می خواستم بدانم آیا راه حلی وجود دارد که من قبل از فوت خودم اقدامی انجام بدهم که حقوق بازنشستگی خودم، پس از فوت من به ایشان پرداخت نشود؟
ممنون از اینکه اگر پاسخ فرمایید.
سیدی از مشهد
امتیاز شما به مطلبلینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=50090
جستجوگر انجمنهای مشاوره حقوقی تبلیغ متنی: بهترین وکیل مشاوره حقوقی رایگان آنلاین در موسسه تهران وکیل -
۱۳۹۸/۰۸/۱۰ در ۲۲:۳۵ #50432
با درود
هر چند در سئوال اشارهای به این که شما به موجب کدامیک از قوانین بازنشسته شدهاید، نگردید و قطع نظر از تفاوتهایی که میان حقوق و مزایای شخص بیمهشده سازمان تأمین اجتماعی و مستخدم دولتی تابع صندوق بازنشستگی کشوری وجود دارد که در شرایط تعلق و میزان مستمری بازماندگان بازنشسته متوفی مؤثر خواهد بود؛
نظر به این که، پرداخت، کاهش و قطع مستمری بازماندگان شخص بازنشسته متوفی تابع شرایط و ضوابط مقرر در قانون سازمان تأمین اجتماعی، قانون ساختار نظام جامع رفاه و تأمین اجتماعی ، قانون استخدام کشوری، قانون مدیریت خدمات کشوری و ماده ۴۸ قانون حمایت خانواده است،
با نظر داشت این امر که، مبنای تعلق مستمری اشاره شده، تحت تکفل بودن بازماندگان بازنشسته متوفی است که پرداخت آن جهت حمایت مالی این افراد و با جمع شرایط مقرر در قوانین پیش گفته، صورت می گیرد که کاهش و قطع آن نیز صرفاً تابع همین قوانین است
و با عنایت به این که مستمری، ماترک متوفی محسوب نشده و تفاوت هایی اساسی با آن دارد، نتیجته گیری می شود که شخص بازنشسته قبل از فوت قادر به سلب مستمری از یکی از وارت خود نخواهدبود.
امتیاز شما به مطلبلینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=50090
جستجوگر انجمنهای مشاوره حقوقی تبلیغ متنی: بهترین وکیل مشاوره حقوقی رایگان آنلاین در موسسه تهران وکیل
-
-
نویسندهنوشتهها
- برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.