برچسب ها: اختیارات وکیل در وکالت نامه, انتقال سند تجاری, جرم خیانت در امانت, ظهرنویسی وکالت در وصول, ماده 11 قانون صدور چک, ماده 247 قانون تجارت
- این موضوع 1 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در ۱۶:۴۲در۱۳۹۹/۰۶/۱۶ بدست
سیروس کبیری بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
۱۳۹۹/۰۶/۱۵ در ۱۸:۳۱ #74231
سال ۹۳ چکی را در که در وجه خودم بود، به یکی از موسسه های مالی اعتباری جهت وصول واگذار نمودم. این موسسه سامانه پایاپای نداشت، چک را حضوری وصول می کرد و به حساب واریز می نمود.
کارپرداز موسسه پس از استعلام از بنده، چک را برگشت زد.
حال این جانب دادخواستی علیه صاحب حساب داده ام. صاحب حساب یک نامه محضری با امضا کارپرداز موسسه که گواهی عدم پرداخت چک به نام اش صادر شده بود، نسبت به چک رضایت محضری داده است و دادخوستم رد شد.
چک در وجه اینجانب می باشد. برگه واگذاری چک رو ندارم. ریس وقت موسسه در جریان ماجرا هست. در واقع بنده چک را به ایشان تحویل داد و لاشه را هم از او تحویل گرفتم.
چگونه می توانم از کارپرداز که هنوز در همان شعبه موسسه می باشد، شکایت کنم؟ مسئولان بالادستی موسسه به موضوع ورود نمی کنند.امتیاز شما به مطلبلینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=74231
جستجوگر انجمنهای مشاوره حقوقی -
۱۳۹۹/۰۶/۱۶ در ۱۶:۴۲ #74246
سلام
نظر به ماده 247 قانون تجارت و نیز ماده 11 قانون صدور چک، امکان ظهرنویسی وكالت در وصول وجه سند تجاری وجود دارد ولی حدود اختیار وکیل منوط به تعیین آن از سوی صاحب سند تجاری است.
هر چند در شرح موضوع، به حدود اختیارات واگذاری به مؤسسه اعلام نظری ننمودید ولی چنین به نظر می رسد که مؤسسه حق اعلام رضایت به صادره کننده چک را از شما داشته است که در این صورت، اقدامی از ناحیه شما علیه مؤسسه یا کارپرداز ممکن نیست مگر این که خلاف وکالت اقدامی شده باشد.
امتیاز شما به مطلبلینک کوتاه مطلب: https://www.ghazavatonline.com/?p=74231
جستجوگر انجمنهای مشاوره حقوقی
-
-
نویسندهنوشتهها
- برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.