پیشنهاد اپلیکیشن سایت قضاوت آنلاین

نمایش 3 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      آواتار حقوقی قضاوت آنلاینmad_alb
      • مشارکت‌کننده

عرض ادب و احترام و دعای خیر
        ضمن تشکر و قدردانی به جهت چنین کار بزرگ و خداپسندانه‌ایی که شما عزیزان در جهت مشاوره و راهنمایی و بالا بردن معلومات حقوقی هموطنان خود با صبر و حوصله و دقیق و کاملاً تخصصی و در عین حال قابل فهم برای عموم انجام می‌دهید و بسیار کار بزرگ و خداپسندانه‌ایی در شرائط حال که اکثر مردم به نوعی درگیر مسایل حقوقی هستند، انجام میدهید و از سایت های دیگر ضمن تشکر از آن عزیزان ولی کاملاً متفاوت و خاص و برتر از دیگر سایت ها می‌باشد، از مدیر محترم سایت و همچنین استاد گرانقدر جناب مرادی بزرگوار تشکر میکنم و خداوند را شاکرم.
        درخواستی از عزیزان دارم که در صورت امکان اپلیکیشن خاص این سایت ارائه نمایند به جهت استفاده کاربران

قدردان زحمات و دعاگوی شما
        البرزی

لوگوی قضاوت آنلاینمدیر
        • مدیرکل انجمن

جناب آقای البرزی

با سلام و سپاس از لطف و محب شما

لطفاً در خصوص نوع و مشخصات اَپ مورد نظر و قابلییت هایی که باید داشته باشد بیش‌تر توضیح فرمایید تا در صورت امکان نسبت به تهیه آن اقدام شود.

با تشکر

آواتار حقوقی قضاوت آنلاینmad_alb
          • مشارکت‌کننده

عرض ادب و احترام خدمت حضرتعالی

بنده تجربه شخصی و همچنین بدلیل اینکه معمولاً با تلفن همراه از سایت استفاده میکنم با توجه موضوعات متعدد و همچنین مشاوره و یا پاسخ های زیاد و همچنین بار علمی که سایت در خود دارد و بسیار متنوع معمولاً در جستجوی مطالب و تقسیم بندی مطالب کمی مشکل البته استفاده از تلفن همراه و همچنین کم بودن سواد حقوقی بنده بی شک بی تاثیر نیست ولی بطور مثال اپلیکیشن دستور که از طریق سایت شما معرفی گردیده مثلاً در قسمت جستجو برای کاربر بسیار راحتتر می باشد. البته ممکن است نظر بنده اشتباه باشد ولی به عنوان پیشنهاد عرض کردم و این بدلیل اهمیت و ارزشی که برای بنده به عنوان کاربر و عضوی کوچکی از سایت دارد عرض کردم.

با آرزوی موفقیت و پایداری و سلامت برای شما عزیزان

لوگوی قضاوت آنلاینمدیر
            • مدیرکل انجمن

در جستجوی مطالب و تقسیم بندی مطالب کمی مشکل

با سلام و سپاس از لطف شما

لطفاً بیش‌تر توضیح دهید که این مشکلات چیست و نقص تقسیم بندی مطالب کجاست و به چه نحو باشد بهتر است.

نمایش 3 پاسخ رشته ها
          • برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.