برچسب ها: اعتراض به رسیدگی قاضی, تخلف قاضی تعزیرات حکومتی, رسیدگی به تخلف قاضی سازمان تعزیرات حکومتی, شعبه رسیدگی به تخلفات قاضی تعزیرات, شعبه ویژه تعزیرات حکومتی, شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات انتظامی, شکایت از قاضی تعزیرات حکومتی
- این موضوع 4 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در ۲۳:۴۱در۱۳۹۸/۰۵/۱۵ بدست yasin بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
۱۳۹۸/۰۵/۱۴ در ۱۵:۱۸ #43908
با سلام و احترام
بنده شکایتی در یکی از شعب تعزیرات حکومتی در مورد تخلف گرانفروشی یک شرکت خودروساز مطرح کردم و در آن حکم به نفع شرکت متخلف صادر شد.
این در حالی بود که سازمان صنعت و معدن و تجارت که پرونده رو خودش با اعلام نظر کارشناسی برای شعبه تعزیرات حکومتی ذکر شده ارجاع داده بود، میزان تخلف گرانفروشی شرکت خودروساز و جریمه قانونی آنرا در نامه کارشناسی در پرونده اعلام کرده بود.
متاسفانه قاضی شعبه یدون کوچکترین وقعی به این نظریه کارشناسی و همچنین سایر استدلال ها و مدارک مثبته ما، به نفع شرکت خودرو ساز رای داد که البته رأی در دادگاه تجدیدنظر ابطال شد.
سوال بنده این هست که، الان تخلف قاضی شعبه تعزیرات حکومنی را در چه دادگاهی باید مطرح کنم؟
کدام دادگاه صلاحیت رسیدگی به شکایت علیه این قاضی (موضوع گرانفروشی کالا) را دارد؟
آیا دادگاه عمومی تهران یا دادگاه عالی قضات تهران صلاحیت رسیدگی دارد یا دیوان عدالت اداری مرجع رسیدگی ذی صلاح خواهد بود؟
در پایان از مطالب بسیار مفید و راهنمایی های ارزشمند تون که در سایت قرار داره، سپاسگزاری می کنم.
اجرکم عند اله -
۱۳۹۸/۰۵/۱۴ در ۱۵:۳۸ #43916
مرجع صالح رسیدگی به تخلفات قضات عادی شعب سازمان تعزیرات حکومتی
با درود و سپاس از قدرشناسی شما
از آنجایی که قضات شاغل در سازمان تعزیرات حکومتی در شعب عادی و ویژه رسیدگی به پروندهای قاچاق کالا و ارز مشغول به کار می باشند و از طرفی رئیس شعبه تجدیدنظر ویژه رسیدگی به پروندهای قاچاق کالا و ارز نیز باید از قضات دارندگان پایه نه قضایی باشد، در نتیجه مرجع رسیدگی به تخلفات هریک از این قضات متفاوت است.
در ارتباط با سئوال شما، نظر به این که قاضی پرونده شما از قضات عادی شعب سازمان تعزیرات حکومتی است، با توجه به «ماده ۱۳ (اصلاحی 1391/12/6) آییننامه سازمان تعزیرات حكومتی مصوب 1 آبان 1373 نمایندگان ویژه رییس جمهور در ستاد پشتیبانی برنامه تنظیم بازار» رسیدگی به تخلفات رئیس و اعضای شعب عادی سازمان تعزیرات حکومتی در صلاحیت «هیأت شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات انتظامی سازمان تعزیرات حکومتی» می باشد که محل استقرار و تشکیل جلسات آن تهران است.
این شعبه دارای یک نفر رییس، دو مستشار و یک عضو علیالبدل است که اعضای شعبه از قضات شاغل مأمور و بازنشسته و رؤسای شعب (حداقل با ده سال سابقه تصدی شعبه) با پیشنهاد وزارت دادگستری و تأیید رییس جمهور توسط وزیر دادگستری به مدت (۵) سال منصوب میشوند. تشکیل جلسه با حضور سه عضو و صدور رأی با اکثریت آرا خواهد بود.
-
۱۳۹۸/۰۵/۱۵ در ۱۰:۰۶ #43934
سلام و درود
ممنون از پاسخگویی و راهنمایی شما
با وجود اینکه میدونم حتماً گرفتاریهای کاری زیادی هم دارید، اما برای کاربران عادی هم ارزش قائل هستید و پاسخگو هستند.
سوال بعدی من این هست که این شعبه ویژه تخلفات انتظامی رؤسا و اعضای تعزیرات حکومتی، آیا وجود خارجی دارد یا فقط روی کاغذ اسمش اومده؟
اگر وجود خارجی دارد محل و مکان مراجعه به آن کجاست و آدرس فعلی این شعبه کجاست؟
ممنون
-
۱۳۹۸/۰۵/۱۵ در ۱۵:۴۱ #43953
با درود
اگر «شعبه ویژه» رسیدگی به تخلفات انتظامی قضات شعب سازمان تعزیرات حکومتی وجود خارجی نداشت در پاسخ قبلی به «ماده ۱۳ (اصلاحی 1391/12/6) آییننامه سازمان تعزیرات حكومتی مصوب 1 آبان 1373 نمایندگان ویژه رییس جمهور در ستاد پشتیبانی برنامه تنظیم بازار» استناد نمی شد!
در جدیدترین چارت سازمانی سازمان تعزیرات حکومتی نیز جایگاه شعبه ویژه به خوبی مشخص است:
نمودار سازمانی سازمان تعزیرات حکومتی
شعبه مزبور در ساختمان سازمان تعزیرات حکومتی کشور به نشانی:
آدرس تهران، خیابان شهید مرتضی مطهری، بالاتر از تقاطع شهید مطهری-شهید مفتح
مستقر است.
-
۱۳۹۸/۰۵/۱۵ در ۲۳:۴۱ #43980
باز هم از راهنمایی های ارزشمند شما و پاسخگویی سریعتان سپاسگزارم.
-
-
نویسندهنوشتهها
- برای پاسخگویی وارد انجمن شوید.